Powered By Blogger

tisdag 27 september 2011

Tallinn: lördagen den 24 september – del 1

Förfallna ruckelkåkar, gamla och vackert bevarade hus och sprillans nya glasbyggnader. Skabbiga omgivningar, mysiga gränder och riktigt fina parker. Tallinn är en kontrast i modernaste snitt och riktigt gammalt. Och på något sätt allt däremellan.
Jag fastnade för staden och skulle gärna vilja åka tillbaka för att utforska mer.

Som det var i lördags så stod geocaching i fullständigt fokus. Vilket innebar att vi gick sisådär ett par tusen mil med näsan till stor del i gps-landet. Och det var absolut helt okej det också. Jag knäppte dessutom bilder som den mest övernitiska japan så dem kan jag ju sitta och spana på nu för att insupa det jag missade när jag rusade förbi med Iphonen hysteriskt viftandes i kameraläge.

Och så kan jag ju tyrannisera er med dem också. I tre delar dessutom eftersom Blogger slår på mig om jag försöker mata in mer än runt 15 bilder i samma inlägg. Men! En varning för allvarlig tristess utfärdas! Okej?
Vill ni ändå haka på så startar vi på hotellet innan jag sammanstrålade med mr Make och kamraterna M och M. Fast. Ni slipper mer text än så här på ett tag i alla fall för jag kastar bara ut bilderna okommenterade. Med början exakt precis nu:

























































































Det var en tredjedel. Håller på nästa bildsejour en stund eftersom jag måste fixa lite annat. Men misströsta ej… I will be back igen innan dan är över… :o) Kram!

5 kommentarer:

  1. Ser spännande ut och dit vill jag också åka. Blev aldrig av när jag bodde i storstan.
    Ska bli kul att se resten.

    SvaraRadera
  2. Häftiga bilder! Ser fram emot resten :) Kram

    SvaraRadera
  3. Så mysigt det verkar! Har faktiskt aldrig varit på andra sidan Östersjön, ja Gotland då men det är ju svensk mark. Verkar intressant o lite spännande!
    Det här med katter som du beskriver Muffin med visst datorintresse..fnissar för så där gör Elvira också! Älskar trampa runt på datorn..
    Kram

    SvaraRadera
  4. Längtar efter del två..:-D
    kramis

    SvaraRadera
  5. Ser ut som en stad i min smak - ser fram emot fler delar :-)
    Kram

    SvaraRadera