Powered By Blogger

torsdag 15 september 2011

Dagens - bäst att skriva att hon är smart & snygg

Jag har inte så speciellt mycket att delge er i form av aktiviteter och händelser idag. Det mesta lullar liksom mest på... Höjdpunkten har dock och utan tvekan varit en fikadejt med en arbetsvän från förr. Vi har inte setts på flera år men det var som igår. Nu gav jag henne adressen hit så om hon skulle få för sig att titta in så är det väl bäst att jag skriver att hon är såväl smart, trevlig och kul som snygg... ;-) Fast hon är faktiskt alltihop. Ärligt! Själv har jag ännu en gång knallat runt i värsta fula regnfrissan idag... Igen... Kanske hög tid att paraplyinvestera...




Ja det var det hela för nu. Eller en sak till förresten, en hint snarare... för jag vittjade brevlådan på ett Mollyket idag också, så det är mycket möjligt att det innehållet droppar in här i bildform sen. Men just nu är det over and out. Kram!

- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

  1. Snygg som bara den är du trots regnfrissa. Den klänningen finns på min most wanted
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Hoppas jag inte "skrämde slag" på dig.. Det ordnar sig skall du se..någon gång till slut.
    Hur eller tycker jag du ser strålande ut på bilderna! Var rädd om dig!
    Natti natti (från en som inte kan vara vaken längre än så här..)
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Lillis: samma här den fanns på min önskelista länge. Lyckades hitta den på Tradera nyligen. Så håll span där. Skulle jag se den igen så hojtar jag direkt. Size? Gissar på 1? Kram!

    Annelie: tyvärr såg jag inte att du ringt förrän sent… :o( Försöker plinga dig imorgon… skrämd = absolut inte, orolig = ja som fan!... Var rädd om dig du också! Kram!

    SvaraRadera