Powered By Blogger

lördag 10 september 2011

Dagens – det stora avslöjandet & omringad av två galningar

Jag har egentligen fler bilder på lut att kasta ut här. Bilder från dagens dejt. Men eftersom datorn gör allt för att kvala in till VM i seghet och är totalt omutbar när det gäller att speeda upp farten så får jag dela upp fixandet av dem.
Och nöja mig med att i den här svängen få ut bilderna på dagens stass, det stora avslöjandet om vad jag kombinerade mina nystylat Pippiinfluerade ben med :o)



















Eftersom jag var så uppspeedad av mitt enorma mod att våga bryta min eviga jeanstrashtrend så var jag tvungen att ta två bilder. Som för att liksom övertyga mig själv om att det verkligen var sant… ;o)
Observera de två galningarna på ena bilden, en som river i leggingsen som är som de jag har på mig och en som provar hatt. Lingondarligen och Too di Loo, två av mina fyra superläckra dejtingpolare idag… Eftersom det är inne att spela hemlig så avslöjas de andra först i nästa inlägg… ;o) Peace and out till dess!

7 kommentarer:

  1. Haha, då var var vi i samma affär idag, jag letade också leggins som Lingon! Men du, de var ju gigantiska! Oh my! Kände mig som värsta bluffen som köpte lilla storleken!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jättefint, verkligen! Leggings och kängor kan du ha oftare.
    Kram

    SvaraRadera
  3. *asg*
    Tyckte det var superfint hela stassen!
    Kramelikram

    SvaraRadera
  4. Skitsnyggt ju! Bara att köra på :-)
    Kram

    SvaraRadera
  5. Du är jättefin i din Pippi-influerad stajl! 10 poäng! Kramar

    SvaraRadera
  6. Tackar och bugar för snälla kommentarer!
    Och visst är leggingsen skitstora Fröken Abbe, jag köpte mina i S men de är stooora så jag köpte ett par grå till i XS bara för det. Haha... ja så jag kände igen mig i det där med bluff... ;o)
    Kram på er allihop!

    SvaraRadera