Powered By Blogger

söndag 18 september 2011

En lördagkväll med skatter, vänner & snyggokock

Efter mycket hintande så kommer avslöjandet om den redan så uttjatade kockmiddagen. Alldeles strax… för vår visit i Kristianstad igår började med geocaching… som i vanlig ordning föll på mr Make till största del. Och det eftersom jag, i vanlig ordning, fann ett högre nöje i att okynnesfotografera det mesta som kom i min väg… vilket gjorde att det blev en match i maratonjoggande för att hinna med och ikapp den nitiske skattletarnörden…


…  dock har hans skattletarfascination fördelarna av att man får stanna upp och se vyer man säkert aldrig hade fått chansen att lägga blicken på annars. Jag är ingen historiesvärmare. Alls. Men jag gillar och uppskattar att upptäcka nya syner. Få nya intryck.



















Men en barnsligt glad mr Make med en nyfunnen cach är ju inte heller ett fel sätt att liva upp en lördagkväll… Men en timme var vad han fick i sitt lekland för därefter var det dags att börja dra sig mot busstationen…  

5 kommentarer:

  1. Åhh du kom tillbaka *älska*

    Vilken härlig helg ni verkar ha haft!
    KRAMAR <3

    SvaraRadera
  2. <3 Underbart att du är här! <3
    Ej läst bloggar på hela helgen och läste pause från dig men blev super glad att se nytt från dig igen.
    Underbara bilder. <3
    KRAMAR <3

    ps, kan ej komentera verkar det som med min inloggning? Så det får bli annonymt... // Tina ( Molly-Tina)

    SvaraRadera
  3. Mr Make ser onekligen mycket nöjd ut där han sitter, fniss. Bra bilder!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Hej vännen! Läste dina senaste inlägg nu... har varit IT-befriad hela helgen.. kul att du är tillbaka. Skulle sakna dig annars. Kram!

    SvaraRadera
  5. Jag känner mig en smula dramaqueenig som kastar ut om paus och sedan bryter det inom ett dygn. Men det beror på era kommentarer, kan ju inte hålla mig borta med så himla fina läsare ju! Massa Kärlek till er!

    SvaraRadera