Powered By Blogger

onsdag 21 september 2011

Dagens – som fick mentala brister fixade

Oskarp bild, ful trist uppsyn. Jag mådde inte helt hundra när jag knäppte av den här bilden på dagens stass innan jag begav mig till min stressterapeut i morse:


För till skillnad från Anna Panna så har jag redan sett till så att mina mentala störningar får hjälp på traven inom den psykiatriska sektorn.
Kanske är det därför som jag inte känner något behov av att sitta och kasta ur mig dumheter i bloggar på nätterna… ;o) Kram på er för nu! Take care därute!

5 kommentarer:

  1. Missade denna spirituella kommentar tills nu.
    Ja det är ju alltid bra att ligga steget före ;)
    Kram på dig!

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Krya på dig raring!
    Hittade just Anna Pannas inlägg och måste nog bestämt hävda att med en sådan samling Odd Mollybloggerskor och såna som jag som bara läser, kommenterar lite och samlar så kan inte alla tycka och tänka likadant, ryggdunka hej vilt och så vidare, däremot är det en tillåtande och varm samling människor som låter folk vara som de är så länge man är hyfsat snäll och ärlig.
    Kramar från Eva Solid

    SvaraRadera
  3. Stressterapeut ?? vill du berätta mer, lät mycket intressant och något som jag också skulle behöva :)
    Kram till dig Kämpe med stort K !!
    Susanne

    SvaraRadera
  4. Trist uppsyn, du måste skämta! Jag ser en fin frisyr och ett öppet öga, en färgklick över axlarna och fin "dagens" Synd att du inte mår som du ser ut, med mig är det tvärtom, folk stoppar mig t o m på gatan och säger att jag ser för j--lig ut, och då är jag inte ens sjuk! Haha, tur man har humor och själv inte dömer hunden efter håren.

    Helena

    SvaraRadera
  5. Vilken dag du har haft då!! Hoppas du mår bättre nu efter allt o det reder upp sig! Min dag har inte heller varit den bästa om man säger så..
    KRAM

    SvaraRadera