Powered By Blogger

söndag 11 september 2011

För fet & för liten, fina lottvinster & deckade

Det märks klart och tydligt att jag inte är ett skit van vid att vara ute och ranta runt en hel dag, för shit vad kroppen har skrikit efter att få dumpa sig i sängen de senaste timmarna. Det efter en grymlång dag på hundutställning på Sofiero med efterföljande geocachingtur och picnic.
Måste förtydliga att vi INTE ställer ut våra hundar. Längre. Min hund är 1 för fet, 2 har en krokig svans, 3 ett öra som står rakt ut vilket är fetfel för hennes ras och 4 känner inte för att fjanta runt i ring. Mr Makes vovve är 1 för liten, 2 klarar inte av att hålla tungan inne i munnen och 3 för spattig för att strutta elegant och propert. Längre = vi har testat och därför no more… ;o) Vi åker istället dit för att spana in de väluppfostrade exemplaren av deras ras som fixar det här med att ställas ut.


Men framförallt så tar vi oss dit år efter år för att shoppa hundgodis och andra väldigt nödvändiga och emellanåt mindre nödvändiga pryttlar till djuren. Som man kan hitta mycket billigare där. Och för att prata med bekanta, som den sjuksköna damen som har köpt en vagn till sin hund…


… och för att fika… och för att lägga en del slantar på lotter. Och vinna världens finaste termos, 1 kilo ekotomater från bygden, hårvårdsprodukter, ljuslyktor och en fleecepläd, bland annat… Och så råkade visst tanten i hushållet få med sig en stickad galenväska därifrån också:


Jag tycker att den är så tokgalet fulsöt så man bara faller som värsta Florence Nightingale i ett behov av att få ta hand om den… Men eftersom jag är så sjukt stentrött just nu så kan mitt omdöme vara fett ur spår, därför frågar jag er; vad tycker ni?
Tröttheten härstammar även från en geocachingtur som vi begav oss ut på direkt efter utställningen. Därefter slog lustiga familjen sig ner för en snabb picnic innan bussfärd hem med stendeckade vovvar...


… och stendeckade oss... men the show most go on så nu lagas det världens godaste fisksoppa här... så den tröttskrikande kroppen får vänta med att inta ryggläge en stund till… Hjärnan har däremot fallit i koma för länge sedan, därav mitt komplett förvirrade skrivspråk… Peace and out för nu! Take care och Kram!

10 kommentarer:

  1. Det är trevligt på stora hundutställningen även om man inte ställer ut.
    Men vilken cool väska! Vill den inte stanna hos dig så får den bo hos mig.

    SvaraRadera
  2. ha ha...hundmänniskor är onekligen ett släkte för sig...jag har hängt på min mamma som är uppfödare på några utställningar och det är verkligen speciellt! Gillar korten speciellt på Maken med fluffiga hundar och rosa tyger. Och självklart vovven med det egna åket :)
    Kramis!

    SvaraRadera
  3. Jag älskar din väska, helt underbar är den. Efter en dag som den ni har haft förtjänar ni att softa.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Det ser ut som ni haft en mysig dag! Att era söta små inte skulle vara helt perfekta för hundutställning har jag svårt att förstå... De små detaljerna som du skriver om borde domarna ha överseende med, tycker jag :-)
    Gosig sista bild!
    Kram Helena

    SvaraRadera
  5. vilken lång och rolig dag ni har haft idag. Vann ni på lott? Grattis..

    Superduperkram från Lingonet

    SvaraRadera
  6. Har också tillhört släktet utställare ett tag men det var egentligen ingenting för mig;) Din nyshoppade väska föll jag som en fura för!=)

    Kramar
    Adela

    SvaraRadera
  7. Gud vilken härlig matte som köper en vagn till sin hund. Jag fick mig ett gott skratt men vad härligt!! Väskan var snygg tycker jag. Sophie

    SvaraRadera
  8. Vad mysigt ni verkar ha haft det! Snygg detalj på väskan =) Kram!

    SvaraRadera
  9. Jamen så är det ju! Shoppingen är absolut den största behållningen av utställningar - jisses vad grejer det finns.

    SvaraRadera
  10. Tackar för kommentarer! Ska försöka inviga väskan idag så ni får se den i Mollysammanhang… :o) Kram på er!

    SvaraRadera