Powered By Blogger

måndag 19 september 2011

Dagens – hemmastass som blir en efterlysning

Eftersom jag mest har huserat som en slöhasare i hemmet idag, gravt nerstämd av den inställda Tallinnresan… eller eventuellt inställda, eftersom jag fortfarande vägrar ge upp och därför istället jobbar på att försöka ta mig dit på annat sätt… så blev min stass of denna dag inte så speciellt mycket roligare än precis så här:


Japp, skrynklig, med helt okammat hår och glasögon… Men! En sak livade i alla fall upp mig trots det och trots hjärnan full av dysterhet… Koftan! För fy attan vad jag älskar den! Maria Tallchief cardigan. Som jag hittade till halva priset i Odd Molly-butiken i Stockholm för några veckor sedan. Men som jag var så nära att lämna kvar eftersom jag tyckte att den var lite trist i färgerna…

Men att den dessutom är supermjuk fick mig att roffa med den upp till kassan i alla fall. Där ljuset var mindre skumt lysrör och jag anade lila dragningar i den. Och bara var tvungen att låta den bli min. Vilket jag som ni fattar inte har ångrat ett skit! Om jag inte har fel för mig så kom den bara i en färg till, den här röda:

Och där kom vi osökt in på det där med efterlysning i rubriken. För jag skulle så sjukt gärna vilja ha tag den färgsättningen också…
Så har du den i storlek 2 till salu så blir jag superglad för en kommentar eller ett mail till oddjosanne.blogspot.com. Nu ska jag fortsätta att försöka bena upp i Tallinnresor. Hoppas ni har en bra kväll! Var rädda om er själva och varandra!

4 kommentarer:

  1. Kram hjärtat! Du finns o känns..

    SvaraRadera
  2. Har span och hojtar om jag hittar den:) Kram och god natt!

    SvaraRadera
  3. Hej, jag letar förbrilt efter Sidentunikan från Living Tenfold kollektionen i stl 2 eller 3. Jag ska hålla ögonen öppna åt dig så kan väl du hålla ögonen öppna åt mig ; )

    Vänliga hälsningar Frida

    SvaraRadera
  4. Annelie: massa kärlek till dig fina vännen, tänker på dig. Vill inte störa så plinga du om och när du har ork och lust. Kram!

    Linda: tack vännen! Kram!

    Frida: det tog ett tag innan jag hittade kommentaren som du skrivit i det äldre inlägget men gjorde det nu och det var den jag trodde. Den powderfärgade, eller hur? Och eftersom jag inte har använt den på superlänge så kan du få köpa min om du vill. Tror den får det bättre hos dig. :o) Den är storlek 2. Är du intresserad så maila mig på oddjosanne@gmail.com.

    SvaraRadera