Powered By Blogger

onsdag 7 september 2011

Mina svar på förra veckans frågestund

Eller förrförra veckans frågestund är det ju egentligen, som jag helt glömt bort att svara på och kasta ut här. Sorry för det… men bättre sent än aldrig så här är de:

Varför äter du inte kött? / A-M
Jag slutade äta kött för 15 år sedan eftersom jag tyckte att fler och fler saker bara smakade lik, jag fick upp bilder av djuren köttet suttit på i skallen och fick en känsla av att det låg och ruttnade i magen.  


Så jag skippade mer och mer i köttväg under en tid av just den anledningen. Efter några månader så kom jag på att jag inte åt kött alls. Och sedan dess har jag inte en enda gång varit sugen på kött heller.

Vem skulle du vilja hångla med på Oscars-galan om du var singel (och tvungen att välja någon)? / Dr Molly
Haha… och jag som har noll koll på Oscars-galan och vilka amerikanska skådisar som kan tänkas hänga där… Så troligast hade jag raggat på den som hade längst hår, flest tatueringar och såg allmänt sluskig ut. För då hade jag kunnat låtsas att det var mr Make… ;o)

Favoritmollyn!? Om du MÅSTE välja bara EN :) / LindiLoo


Enkelt! CC jacket i almost black. För den är enligt mig den finaste Mollyn som någonsin har tillverkats. Superskön att ha på sig, passar till det mesta och för det mesta. Love it!

Om du jobbar och i så fall med vad. / Anonym
Just nu är jag arbetslös. Och det har jag varit hela det här året. Blev sjukskriven för utmattningsdepression för exakt ett år sedan och därav att jag sedan sa upp mig från ”arbetsplatsen från helvetet”. Jag jobbade som journalist på en tidning men det är inget jag känner för att göra igen, inte på heltid i alla fall, möjligen som frilans. Men just nu klurar jag mest på vad jag vill bli när jag blir stor… ;o)

Hur går det med planerna på utlandsflytt? / Äppelträdet
Planerna finns absolut kvar men tyvärr har de blivit framflyttade av lite olika anledningar, som bland annat och inte minst rör ekonomin. Men om allt går i hamn som vi vill så kommer vi att åka ner till Kap Verde, dit vi vill flytta, och reka läget lite senare i vår för att sedan förhoppningsvis kunna ta vårt fick och pack och flytta om ganska exakt ett år från nu. För flyttas ska det absolut! :o)


Hoppas ni får en bra dag. Var rädda om er själva och varandra därute! Kram!

7 kommentarer:

  1. Vilka bra frågor och bra svar! Himla spännande med Kap Verde, hoppas det blir verklighet inom kort.

    Kramkram

    SvaraRadera
  2. Men ojjj så härliga framtidsplaner !! Du räds ingenting, toppen, det kommer att gå bra för dig, vad du än bestämmer dig för..!!
    Kraaam Anette

    SvaraRadera
  3. Häftigt med kap verde! Låter underbart! Kram

    SvaraRadera
  4. Hej Josanne! Undrar vilken storlek du har på dina 2 silk wraps?
    Kram Diddi

    SvaraRadera
  5. Ja CC jacket är i en klass för sig själv. Hoppas att du mår bättre i dag:) Kram gumman

    SvaraRadera
  6. Det är faktiskt ganska skoj att svara på frågor så här… så tack för dem!

    Diddi: jag har 2:or i de flesta av mina wrapar, därav att de flesta också är en smula för små nu sedan jag har fettat på mig…

    Kram på er allihop!

    SvaraRadera