Powered By Blogger

fredag 9 september 2011

Dagens – med ett av de absolut viktigaste fixen

Det här är en sådan dag när allt ska ske… så det flaxas in och ut ur lägenheten för att ordna än det ena än det andra såväl städmässigt som i ärendeväg….
Ett av de absolut viktigaste fixen att kunna kryssa av från den gigantlånga att göra-listan of today är det färgglada och svulstiga som jag håller i famnen här:


Hämtning av paket. Ingen Molly men något annat utprovat och efterlängtat. Fast jag är ganska säker på att jag inte har visat vad det är här så för den här gången slipper ni att behöva gissa på innehållet… ;o)
Nu väntar båttur, så Kram för den här gången! Ses senare om ni har tid och lust!

5 kommentarer:

  1. Vad är det för tunika du har? En Odd Molly eller? Jag tycker att jag känner igen den men kommer inte på vilken det är.
    A-M

    SvaraRadera
  2. Ah lite båtåkning det blir man ju lite avis på =)
    Nåja onsdag kanske?

    SvaraRadera
  3. Jag gissar ändå:) På ett par skor från *Art! Ha en mysig båtresa..
    Kram

    SvaraRadera
  4. L8: tack tack, det var okej… tog bara en snabbtur för att fylla på vårt alkoholförråd… :o) Kram!

    A-M: japp, det är en Molly. Från förra hösten och om jag inte minns helt fel så heter den Art silk tunic… eller nåt sånt… skumt hur man glömmer namn… men kanske ett sundhetstecken också… :o) Kram!

    Helen: jag måste vara i studion på onsdag… funkar inte fredag för dig? ”håller tummarna”… Kram!

    Hilde: haha… är du tankeläsare eller?... Inte helt rätt men väldigt nära, skor är rätt men märket är Pataugas, som jag dock tycker är väldigt lika Art, klickade från Folk där de har båda märkena, jag har provat båda märken och därför jag säger att de liknar varandra. Hoppas inviga imorgon. :o) Kram!

    SvaraRadera