Powered By Blogger

torsdag 8 september 2011

Dagens - diva intar provhytt i kedjebutik

Såg ett tips jag inte kunde motstå hos en Mollysyster igår. Så jag var därför tvungen att ge mig i kast med en provning hos en kedjebutik idag. Och med risk att låta som drygaste divan så är det inget jag gör, typ nästan aldrig i alla fall... och därför var det förenat med en viss nervositet och en viss förvirring...
För hur hittar man det man söker i en ny butik full med okända plagg... var hittar man provhytterna... var gömmer sig kassan...
Jag lyckades dock hålla paniken ifrån mig och fick såväl provat som köpt och till och med snyltat till mig en dagensbild i en av deras hyfsat putsade hyttspeglar:


Vad det blev som följde med mig därifrån avslöjar jag ikväll, då även tipserskan ska få cred med en länk... Kan inte länka från min Iphone... Skitmobil ;o( ... Kram!

- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

  1. Det ska bli spännande att se vad som blev shoppat.
    Den affär naimiez nämner finns tyvärr inte i vår skithåla.

    SvaraRadera
  2. Ska bli spännande att se vad du fyndade!
    Snygg Dagens!
    Kram helena

    SvaraRadera
  3. Eftersom jag gör nya inlägg innan jag svarar på kommentarer så blir lite kocko ibland… som nu… när jag redan har svarat på det ni skrev… Så med risk att verka tjatig; japp Naimiez, jag var på Gina Tricot, jag kan leda dig dit nästa vecka Helen om du vill och leggings it was, och ett tack för komplimang till Helena. Kram på er båda tre!

    SvaraRadera