Powered By Blogger

tisdag 20 september 2011

Listan – del 2: favoritdesigner

Dags att ge sig i kast med att besvara den andra punkten på Katinkas lista:

FAVORITDESIGNER - Designers...

Ja det är ju egentligen uppenbart eftersom min garderob till minst 98 procent består av Odd Molly. Så hur tråkigt det än är så måste svaret helt enkelt bli det.


Hade jag varit stadd vid en betydligt fetare kassa så hade kanske Dolce & Gabbana ingått i stallet av dem som har designat plagg i min ägo. Jag älskar en del av deras kläder, de av de tuffare slaget.
Jag har faktiskt en klänning, en svart kort sak med långa och många fransar, som jag gifte mig i… men som jag för mitt liv inte kan hitta nu när jag hade behövt den för en fotodokumentation… :o( Men så fick jag ju i alla fall skrutit om det i text ;o)


Innan jag blev totalt och fullt Mollyfierad så hade jag Munthe plus Simonsen som favoritmärke. Men när deras kläder slutade vara hippieflum på ett coolt och utstickande sätt och istället gick över till mainstream så tröttnade jag. Nu har de visserligen blivit lite roligare igen…
Fast eftersom jag inte ens är i närheten av att tröttna på Mollysar så lär de förbli favoriter ett bra tag framöver. Och tur är väl det för det hade blivit både extremdyrt och jobbigt att byta ut garderoben… :o) Peace, Kram and out för nu!

3 kommentarer:

  1. Sjovt, du har haft Munthe plus Simonsen som favoritmærke før Odd Molly. Det havde jeg også. Og vil sige nøjagtig ligesom dig - de blev for mainstream. Men synes du ikke også tit deres ting var lidt for overpyntede? Med mange pailetter (der altid faldt af) og snørrer og tingeltangel alle steder? Men jeg var ellers virkelig forelsket i MpS. Jeg havde KUN tøj fra MpS i garderoben på et tidspunkt. Vildt dyrt - men så bliver man så glad for Trendsales ;)) Jeg tænker på... tror du det går sådan med Odd Molly også? At man bliver træt af det og kaster sig over et nyt mærke?

    Kram
    Annette

    PS: Godt du ikke stoppede med at blogge! ;)

    SvaraRadera
  2. Före Odd Molly slog till hade jag ju en annan favorit. Äsch jag får nog hänga på denna listan ändå känner jag =)

    SvaraRadera
  3. Jag har också gillat Munthe plus Simonsen men jag tyckte de nästan var för dyra, det är en del år sedan nu men jag har en del plagg kvar i garderoben dock är de nog för små skulle jag tro. Men du, har du sett hela deras visning från Copenhagen Fashion Week för spring 2012, så snygga plagg, jag blev riktigt sugen att kolla in det till våren.

    SvaraRadera