Powered By Blogger

lördag 10 september 2011

I paketet fanns & ska jag våga…

Kommer ni ihåg den stora färgglada kartongen som figurerade på en av mina bilder igår? I den fanns ett par pjux från Folk Malmö. Med klackar!... Nu pratar vi dock inga klackar som går till historien som de mest våghalsiga att strutta runt i men det är en början ditåt i alla fall… Som är tänkta att ingå i min nya stil, där trashade jeans ska få välbehövligt ledigt då och då för att istället bli utbytta mot…


… ”kalasbyxeleggings”… Men. Nu råkar det ju vara så att jag är helt värdelös på att ändra grepp i min klädsel. Det låter superbra i tanken, det kanske ser okej ut… i det här fallet har jag dock ingen aning om det eftersom jag ännu inte har provat… Men. Så kommer det till att ha på sig stassen i offentliga sammanhang, och då brukar jag för det mesta fega ur i slutsekunderna och kasta på mig ett par söndriga jeans och Primeboots istället.
Så jäkla trist!
Men idag ska jag minsann våga… hoppas jag… Vad tror ni? Blir det leggings och klackpjux eller kommer jag att svika det konceptet med mitt uttjatade?... Svaret lär uppenbara sig i mitt nästa inlägg.
Hoppas ni får en riktigt bra dag. Var rädda om er själva och varandra. Kram!

5 kommentarer:

  1. Kanske ett par söndriga jeans och klackpjucks ;) kram

    SvaraRadera
  2. På med bådet pjucks och leggings säger hon som är allt eller inget och på väg till Systemet :)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Odd me: det hade absolut varit ett kanonbra alternativ, om jag inte hade varit så förbannat kort så att alla mina jeans måste vikas upp nästan en meter… ser inte klokt ut med de pjuxen… har testat… Kram!

    Frösötös: haha… ja eftersom jag också är lite av allt eller inget så borde jag ta mig i kragen och göra det… Kram!

    SvaraRadera
  4. Heja dig! Klart det blir leggings och de nya coola pjuksen!!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Håller med Hilde - klart det blir leggings och cool-bootsen med klack! Det är bara en vana, så efter tre gånger känns det helt naturligt. Och du kommer bli skitsnygg! För ett år sen ungefär gick jag aldrig i klackar - nu har jag det nästan jämt! Fötterna har liksom vant sig de med.

    Ha en fin dag!
    Kram

    SvaraRadera