Powered By Blogger

onsdag 28 september 2011

Listan – del 7: signatursmycken

Nu ligger jag supermycket back i Katinkas lista men ska försöka kämpa ikapp:

SIGNATURSMYCKEN - Vilka smycken trivs jag bäst i? Designer?

Förutom de korrekt placerade vigselringarna så har jag tre silverringar på andra handen som jag alltid bär på mig. Med betoning på alltid eftersom de finns med i duschen, i sängen, under dagen, på natten... ja, precis överallt och alltid faktiskt.


Designerna bakom dem har jag ingen koll på, däremot har jag fått alla tre. Den på tummen, en Gotlandsring kommer från exmaken, mr Gotlänning.
Ormringen i mitten fick jag av en expojkvän, vilket betyder att jag har haft den i lite drygt 20 år! Tjolahopp liksom, samma ring i 20 år… ja det är väl bara ett tecken på att den är omtyckt. Eller att jag är skitslö som inte orkar byta…
Ring tre var en present från en snubbe som hade en klock- och smyckesbutik som jag plåtade en del åt i forntiden… och här kommer vi upp i runt 10 år som den har fått haka på. Det borde väl lätt kunna klassas som signatur?...

... Men! Jag tror nog ändå att det finns en helt annan kategori av smycken som är mer signifikativa för mig. Och det är halsband. Som jag gärna bär i flera rader. Eftersom jag trivs bäst med många åt gången. Bara för att mest is best!



Just nu har jag två favoriter. De på bilderna som dels är silversmyckena med dödskallar från Rock by Sweden och dels kamrat och mr Makes tatuerarkollega Anestis egenkomponerade träalster i buddhistaktigt stuk. Hade gärna haft bra många fler av båda slagen… mest is best som sagt… ;o)
Vad är era signatursmycken? Önskar er en riktigt kanonbra kväll. Kram för nu!

1 kommentar:

  1. Jag fick ett mail av en tjej, Maria, precis efter att jag gjort det här inlägget med en fråga om var jag köper mina Rock by Sweden smycken. Tyvärr har jag råkat radera det mailet… :o( så jag svarar här istället.
    Jag har köpt något irl och något i webshop. Det finns två webbutiker som jag vet har en hel del RbS och det är www.frozza.se och www.blingit.se.
    Hoppas du hittar det du söker i någon av de butikerna. Kram!

    SvaraRadera