Powered By Blogger

torsdag 29 september 2011

Listan – del 8: favoritskor

Så har jag kommit fram till den åttonde punkten att besvara på Katinkas lista:

SKOR - Favoritskor? Märken?

Haha… jag är ganska säker på att ni redan vet. För jag är ju så pass skadad att jag har på mig dem även under sommaren. Ja, såklart pratar vi om Primeboots:

 
Favoriter alla kategorier. Välanvänt superskabbiga vid det här laget som synes, kanske dags att putsa och försöka snyggdona till dem en smula... För än är det långt ifrån pensionsdags för dessa tjänstvilliga trotjänare.
 
Fast. Jag såg en tjej på stan häromdan med ett par skitsnygga höga stövlar med klack. Så pass snygga att jag stoppade henne för att fråga vad det var. Acne. Och efter att ha googlat och bildstuderat ganska rejält så är jag relativt säker på att det var ett par Acne pistols. Så gissa om dessa dyrgripar finns på min vill – måste – ska ha någon gång-lista…
 
Och på tal om skor så ska jag faktiskt iväg till lågpris-skobutiken med min mamma nu. Har sett ett par kilklackspjux på nätet som jag hoppas ska finnas för provning på plats. Men mer om det senare, dags att bege sig…
Önskar er en kanonbra dag. Var rädda om er själva och varandra. Kram för nu!

2 kommentarer:

  1. Oh dessa primeboots som jäckar mig än :) Förstår varför det är dina favoriter! Har två par i den halvhöga modellen och älskar dem!! Har länge drömt om den höga modellen men fick förut inte på dem över mina vader (fotboll och ridning...) men nu när jag fick hem ett par med dragkedja på sidan i rätt storlek dessutom (fick först hem strl 36 och de gick ju bara stänga halvvägs upp) så kan jag nätt och jämt stänga dem men de klämmer ju en del. Du som är proffs (hihi) på dessa stövlar, töjer de sig något efter användning tycker du, alltså i skaftet över vaden/strax under knäet? Mina halvhöga har jag inte tänkt på om de töjt sig eftersom det inte var något problem med vidden där. Vill ju så gärna behålla mina drömstövlar som jag sparat ihop till genom att sälja annat på numera ganska bläiga tradera :) Ha en fin dag!
    kram

    SvaraRadera
  2. Madeleine: eftersom mina inte satt åt över vaden så har jag tyvärr inte tänkt på ifall de har töjt sig eller ej… :o( Däremot så tyckte jag att de tryckte lite precis under knäet, jag är bara 168 cm lång så de kändes liksom lite för höga, som att de gick upp på knäet men där har de definitivt töjt sig så jag håller alla tummar för att dina ska göra det över vaden också!!! Vet ju hur det är med drömsaker man bara vill att det ska funka. Berätta gärna hur det går om du vill. Kram!

    SvaraRadera