Powered By Blogger

måndag 19 september 2011

Om att inte låta de jävlarna ta en

Det droppade in ett brev här idag. Om ett möte på arbetsförmedlingen på fredag klockan 13.00. Tanken var att jag skulle befinna mig i Stockholm då, för att lite senare kliva ombord på båten till Tallinn. Som jag har sett så mycket fram emot efter jobbiga grejer som har hänt och varit. Lite paus med mr Make iväg… Nu blir det inget med det! För visst kan jag omboka mötet, till vilken dag som helst, men jag blir obönhörligen avstängd, portad, utkastad… från a-kassan på stört i så fall.


Och efter ett halvår av strul på den fronten så är det snällt jag som får infinna mig på den oflexibla myndigheten på fredag klockan 13.00… :o( Men! Nu håller jag istället på att kolla upp om jag kan ta mig till Tallinn på annat sätt… med flyg låter som det mest troliga… så att jag kan ansluta med mr Make och de andra i den estländska huvudstaden på lördag förmiddag istället. För nu är det dags att jag börjar leva upp till mitt favorituttryck: låt inte de jävlarna ta dig!...
Fortsättning lär säkert följa i ämnet… Kram från en surdeppad och småarg tant!

10 kommentarer:

  1. Men blääää! Fast jag vet ju hur de är...flexibilitet är inte förnamnet....

    Detsamma är väl kommunsnubbar....och vissa chefer...och deras chefer...hmpf.

    Kram ändå!

    SvaraRadera
  2. Lite kort varsel kan man ju tycka. Visst som arbetslös ska man vara tillgänglig men man har ju ett liv för det. Hoppas det löser sig!

    SvaraRadera
  3. Jag kan säga att du ska på anställningsintervju hos mig om du vill.Iofs i GBG men ändå... detborde ju vara en godtagbar ursäkt :)
    Kram Malin

    SvaraRadera
  4. Usch vännern, jag vet precis... det var fan så mkt jobbigare att vara inskriven på af än att jobba...
    Finns inget ställe som är värre i min värld och jag pallade inte trycket till slut så jag tackade nej till a kassa sista 6 veckorna. BLÄÄÄÄÄ!!!
    Massa kramar och hoppas du hittat bra flyg så du får komma iväg!

    SvaraRadera
  5. Varför vara glad och nöjd när man kan sitta på AF en fredag eftermiddag? Hoppas att din resa löser sig på bästa sätt.
    Mitt liv känns galet just nu, hinner knappt läsa bloggarna än mindre att blogga själv...
    Kram på dig!

    SvaraRadera
  6. Men vilken osis! Hoppas att det löser sig så att du kan sluta upp lördag fm. Fantastikst smidigt att få bara några dagrs varsel - när jag drar ihop ett möte är jag ute 2-3 veckor innan men jag är ju inte AF förstås.
    Kram

    SvaraRadera
  7. Men det var väl då själva fan! Men man ska väl inte ha nåt liv när man är arbetslös utan bara sitta och vänta på att dom ska behaga höra av sig.....
    Hoppas verkligen att det löser sig så du kommer iväg till Tallinn! Kram!

    SvaraRadera
  8. Men fy vilken otur. Att vara arbetssökande är världens tuffaste jobb, då ska man minsann inte ha ett liv. Hoppas det löser sig så du kan åka med.
    Kram

    SvaraRadera
  9. Skit vad tradigt! Japp arbetslös = livegen.
    Hoppas att det ordnar sig.

    SvaraRadera
  10. Tack söta ni för kommentarer! Kärlek!!!

    SvaraRadera