Powered By Blogger

onsdag 28 september 2011

Dagens & på tal om strul med att kommentera

weJag läser för det mesta andra bloggar i Iphonen. Det går liksom snabbare så, inte alls lika mycket som hakar och strular och därför är det bra mycket smidigare. Men! Jag har ofta gigantstora problem att kommentera därifrån. Det funkar inte alls, det funkar till hälften och bara enstaka gånger går min kommentar igenom.
Jag kan inte se något mönster, för ibland är det blogspotbloggar som det inte går att plita i, ibland andra. Så därför undrar jag nu; hur funkar det för er? Samma sak och har ni i så fall något knep? För det känns inte helt bra att jag är en komplett sopa på att sätta avtryck hos er andra… För jag är ju där och läser… och hatar att känna mig som en lusigt busksmygande paparazzi…

Det var det, så nu över till min stass of today istället. Och eftersom det var ett tag sedan sist så kommer den sammanstrålad med en vovvenad… om ni nu skulle ha fått för er att jag har tacklat av helt och hållet på den lilla punkten:



















Attans vad matchat färggenomtänkt den kombo känns nu när jag ser den på bilderna. Så där löjligt anpassad som i granskad intill varenda kulör... Fast det var den inte. Alls. Men vad tycker ni; funkar eller funkar inte? Ärligt! Kram!

4 kommentarer:

  1. Funkar! jag är ju en lite smula mindre matchningsdåre än Tigern men likafullt en matchningsdåre :D
    Kram

    SvaraRadera
  2. Funkar jättebra! Och den koftan är verkligen supersnygg!! Jag bloggar aldrig från Iphonen har inte ro att fnula ut hur man gör :P så jag vet inte!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Jag kan inte heller kommentera från Fånen.
    Trist men sant

    SvaraRadera
  4. Det funkar! Allt klär en skönhet, som jag brukar säga!

    Helena

    SvaraRadera