Powered By Blogger

söndag 4 september 2011

Tre bortglömda provbilder gör entré

Jag sitter och sorterar bort bilder i datorn när jag plötsligt upptäcker tre provbilder från Odd Mollybutiken i Stockholm som ännu inte har fått göra entré här. Skam och dålig stil så jag ändrar på det nu, trots att de inte är speciellt spännande alls:

Imprime tunic, chalk 999:-

Jag har provat några av dess släktingar tidigare, men den här hade jag inte ens vänt blicken åt innan. Det var snyggingen L8 som hade den på sig under vår dejt och eftersom den var grymläcker på henne så var jag tvungen att prova den själv. Kanonmjuk och superskön men frågan är om den är jag?...

Light cotton embroidered, lilac 899:-

Jag har ett par 327:or redan och flera som jag har sålt av eftersom jag är så dålig på att använda dem. Men jag kunde inte låta bli att prova denna i alla fall eftersom jag älskar färgen. Dock inte ihop med den lila raf´en kunde jag snabbt konstatera… Storleksmässigt och vad gäller material och passform så tycker jag att den är identisk med tidigare 327:or.  

Pancho poncho, mid indigo 1799:-

Nyfikenheten tog överhanden även här eftersom jag sett denna på andra och tyckt att den varit skitläcker då. Vilket det är den inte är på mig… :o( Dessutom lite för sticksig för att funka på denna tant som förvandlas till klimakteriegnällspik som fort hon kommer i närkamp med garn som inte är mjukmysig bomull… Kram!

7 kommentarer:

  1. De får absolut inte stickas - då får man ju panik! Den översta var riktigt, riktigt snygg tycker jag.

    SvaraRadera
  2. Imprime tunic var ju riktigt slurpig på dig. Tänk den med en av dina jeansjackor över! Missade när du provade den.. var nog nere i källaren då... Kram!

    SvaraRadera
  3. På 1 svarar jag nä inte du
    På 2och 3 ja det är du. Fast sticks är ju inte kul.

    SvaraRadera
  4. Ettan o tvåan säger jag då, för att förvirra dig om möjligt ännu mer..fniss. Framförallt 327;an i lila var riktigt fin!!
    Här håller jag på (maken är på personalfest, tidig variant) o försöker vänja våra spattiga flickor med nykomlingen Elvira. Plötsligt blev våra damer väääldigt stooora.. Knappt sovit något sedan förrgår natt. Innan vi åkte igår for jag runt som värsta virrpannan, skulle ta en mun kaffe i en mugg på bänken o slet åt mig kaffekannan istället för muggen..plus mycket mer galenskap.. Ibland kan man ju undra hur det står till..(eller står helt still!?)
    Kram

    SvaraRadera
  5. Jag tycker Imprime var skitsnygg på dig!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Tycker du är jättesnygg i Imprimen! 327 är helt underbar! Måste ha den har jag kommit på :) Och Pochon har jag redan fallit som en fura för fast i andra färgen. Har den över jeans och skinnjackan, då sticks den inte :) Kram

    SvaraRadera
  7. Tackar för kommentarerna! Jag gillade den översta bäst själv. Korkat nog kommer jag inte alls ihåg om jag provade den i storlek 2 eller 3… så därför blir den ju svår att webshoppa nu…
    Sticks går fetbort för mig sedan jag blev tant, därav att en del koftor kommer att få flytta snart…
    Och till Annelie säger jag att det kommer att fixa sig med Elvira och vovvisarna men bered dig på att det kan ta en liten stund.
    Massa Kram till er allihop!

    SvaraRadera