Powered By Blogger

tisdag 20 september 2011

Om konsten att förväxla flaska med leggings

Paketavi i brevlådan... Tjohoo! Pinnar snabbt som attans iväg till Ica för att kvittera ut det. Är ju helt säker på vad det ska finnas innanför emballaget så jag blir extremt förvånad över paketformatet...
Men tänker att det väl är någon kreativ själ i Odd Mollybutiken som har haft trist och bestämt sig för att liva upp sin dag med udda inslagningar... Inte mig emot. Och ett paket är ju alltid ett paket så jag knallar glatt iväg med det i högsta hugg:



Mina stickade merinoleggings... Så snacka om att jag blir paff när det rullar ut en hårspray à la lyx när jag sedan sliter upp påsen med all min kraft... Tror först att de har skickat fel men eftersom Odd Mollybutiken inte saluför hårprodukter, vad jag känner till i alla fall, så kändes den tanken smått befängd. Har jag vunnit något? Nä... Men! Däremot så har jag ju malt på om frågor kring bra hårspray till Bergslagens coolaste frisörska Linda.
Snacka om senilovarning när man tar fel på ett par leggings och en flaska... Fast båda är precis lika välkomna! Så nu ska det sprayas... utav bara den... Kram!

- Posted using BlogPress from my iPhonea

4 kommentarer:

  1. Du har i alla fall fått paket:) Jag har fortfarande inte fått mitt, så det blev tröstshopping sent i går kväll. Undrar om det hjälper att tröstshoppa lite till medan jag väntar på paketet?
    Kram till dig!

    SvaraRadera
  2. Härligt med paket och nu kommer frillan hållas på plats. :-D

    kram!

    SvaraRadera
  3. Ha ha, du är underbar!!!
    Kram Helena

    SvaraRadera
  4. Det är en root-booster! Du ska få instruktioner:) kram!

    SvaraRadera