Powered By Blogger

torsdag 1 september 2011

Stockholm del 5 – måndag 29 augusti

Med en missad frukost, bara ett par timmars sömn innanför västen och på darriga ben, men med ett par timmar tillgodo innan vårt bokade flyg skulle lyfta från Bromma begav jag, mr Make och mr Grek oss ut på Stockholms gator efter hotellutcheckningen i måndags.
För att hålla mig upprätt och vaken så tog jag till greppet okynnesfotograferade. Och en del av de alstren som föddes då kommer jag att pracka på er här och nu:





































Vi styrde stegen mot de östligare trakterna eftersom någon ville ta en snabbtur in på Mollybutiken i hopp om att något av det nya var uppackat. Det var det inte och när vi såg alla fint dukade bord på uteserveringarna vi gick förbi så insåg vi att vi var sugna på kaffe och...



















… landade därför en stund på Waynes coffee på Kungsgatan. Innan vi styrde nosen tillbaka mot Hötorget igen. För lite spanande och shopping av kantareller…




































… och lite saker på Indiska, där jag även passade på att ta dagens bild of my stass. Ackompanjerad av publik… men jag valde att spela tuff och låtsades nonchalera deras stirrande… fast det gick undan på kameraklickfingret och sedan snabbt utrusat igen… För pinsamt var trots allt ordet som bäst passar in på det tilltaget.




































Därefter rusade tiden fortare än vad jag hann dokumentera allt som kom i vår väg och hux flux befann vi oss i varsin stol på ett flygplan… och kunde inget annat än att säga bye bye Stockholm. För den här gången. Och Skåne here we come... Tobacco igen…



















Och därmed har ni fått the story, och i princip hela the story, of min tripp till hufuvstaden i helgen som nyss passerade.
Men. Jag har även ännu en egotrippad grej = ett ytterst menlöst fotoprojekt på lut att kasta ut här. Så om ni vill slippa det så får ni hoppa mitt nästa inlägg. Imorgon förmiddag gissar jag på att det landar här. Men nu säger jag Kram för idag!

5 kommentarer:

  1. VEM kan det ha varit som ville till Mollybutiken?
    Jag gissar på Maken!
    Hade jag rätt? (Hehehehe!!!)

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Så många roliga bilder av olika slag! Tack för du delar med dig av er Sthlm,s vistelse!
    Ännu en strålande vacker dag här. Idag skall vi söderut, igår tillbringande vi dagen i norr, hade stranden helt för oss själva!
    Ha en fin dag!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Underbara bilder och underbara Stockholm!
    Tack kombatant för lite extra hemlängtan =)

    SvaraRadera
  4. Du får mig alltid, alltid att skratta.

    SvaraRadera
  5. HUR kan man missa frukosten;) jag drömmer våta drömmar om den frullen! Kram

    SvaraRadera