Powered By Blogger

torsdag 22 september 2011

Dagens – shoppade smått inför en fet utmaning

Jag var tvungen att lulla ut idag trots att mående fortfarande inte går helt min väg. Anledningen var att fixa diverse hygienprodukter i förpackningar på max 100 ml. Som är maxgränsen för vad man får ha i ett handbagage som flygande resenär. Och tro det eller ej men det är det enda jag kommer att plocka med mig på flyget till Tallinn imorgon. Ett handbagage.

Och ett hyfsat litet sådant, i form av min blå ganska nyköpta, tygväska från Odd Molly. Mr make kommer att få en mindre plastkasse med ett par plagg för ombyte lördag kväll och söndag som han drar med sig i sin något större ryggsäck… men totalt sett är det minimalt bagage som gäller.

En fet utmaning kan jag lova eftersom jag brukar plocka med mig typ 80% mer än vad jag någonsin använder. För hur ska jag veta vad jag känner för att ta på mig där och då… Nu blir det till att skita i det där med att känna och bara klä på sig det som finns rent i packningen…
Fast det var egentligen inte för att traggla på om det som jag tittade in här nu, tanken var faktiskt bara att avleverera en dagens stass. Så den kommer här:


















När jag ändå var i faggorna så passade jag på att slinka in i tatueringsstudion där bilderna blev avknäppta. Hjälpte gubbarna att sterilisera tuber och grepp och fick trevligt sällskap på köpet. Men ser ni vad jäkla tom jag är med innestassen?

Fick nästan lite panik när jag såg den. Inga hängande pryttlar i form av halsband, inga fransar, inget flum… Tur att det tog sig lite på det området när uteattiraljerna var på… Pustar ut... ;o) och säger tack, hej och Kram för idag! Var rädda om er!

3 kommentarer:

  1. Det kan man ju kalla utmaning, i allra högsta grad! Vad fin du är i smocken! Längesedan jag använde mina känner jag..
    Ha en bra fredag o lycka till senare idag!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Daaa, det skulle jag aldrig klara. Du är duktig du. Jag har alltid med mig alldeles för mycket packning och hälften kommer med oanvänt hem. :-)

    Ha en trevlig resa
    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  3. Ja det var en utmaning som hette duga eftersom jag också brukar tokpacka, men det funkade, tjohoo... och jag hade ändå med mig kläder hem som inte blev använda... mest för att jag aldrig hann byta om på lördagskvällen som jag tänkt... :o) Så kan det gå... :o) KRAM!

    SvaraRadera