Powered By Blogger

måndag 19 september 2011

Listan – del 1: min stil

Så har det blivit dags att presentera den första punkten på Katinkas lista:

STIL - Hur skulle jag beskriva min stil?

Det börjar med en kluring… för hur svårt är det inte att själv definiera sin stil… tycker jag i alla fall… men jag ger det ett försök. Med den allra första, och enda, tanken som skuttade upp i hjärnkontoret när jag läste frågan: whitetrash goes dyrgripsgarderob. Söndriga jeans hemklickade på Tradera för en spottstyver som matchas med Mollysar, som så ofta, i alla fall i mina kretsar klassas som väldans kostsamma plagg.


Jag ni känner ju igen stilen… om det nu ens är en stil… det klurar jag på lite då och då… Och är det en stil så tycker jag väl att den är trist så det förslår, eftersom jag alltid och jämt sliter på de där jeansen och på mina Primeboots. Men jag håller på att försöka lära mig att knalla runt i leggings och stövletter istället. Utan att känna mig utklädd och fel. Ingen revolution direkt men ett litet uppryck försöker jag mig åtminstone på…


Som sagt, det här var inte lätt. Alls. Så jag gör en fuling så här på sluttampen och kastar över frågan till er; hur skulle ni beskriva min stil?... :o) Kärlek & Respekt

9 kommentarer:

  1. Rock romantisk..eller ? Hur som helst så har du en skön o fin stil..
    Kraaam Anette

    SvaraRadera
  2. Hej snygging :) Bild nr 1 är så mycket Josanne för mig och dessutom tycker jag inte den är det minsta tråkig! bara skitsnygg :)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Rock-chic vill jag kalla din stil. Jag älskar den och är avund för att jag själv inte får ha slitna jeans på jobbet.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Ja, men du beskriver ju din stil så bra, och det är ju verkligen din stil! Inget fel i det. du passar ju jättebra i det, så fortsätt så! jag behöver inte döpa din stil, för det har redan gjorts så bra här ovanför!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Supersjälvklart! Rockbrud a la Josanne..Kläder är mer än bara tyg.De kan vara funktionella, skydda mot kylan, fungera som svalkande i värmen osv. för min del så är kläder också en symbol för vem man är och vad man står för, hos just dig är det jättetydligt.Du har din alldeles egen stil, du verkar inte påverkas av andra tex Mollybrudar. det är precis likadant med din blogg, bara kolla så många besökare du har varje dag!! det handlar inte bara om att den är intressant, det handlar om att du gör den så mycket till din egen.. Och det gillas av oss som läser. din stil dvs din alldeles "egen"stil och för att du är äkta rakt igenom. Fortsätt vara dig sälv, och för allt i världen fortsätt blogga! jag behöver dig under mina vakennätter med småttingar, och resten av dygnet :)
    Kram Susanne

    SvaraRadera
  6. Vad rolig du är! Rocktjej utan tvekan skulle jag med säga! Kram

    SvaraRadera
  7. Du har en riktigt cool stil som du beskrev så bra själv :) Alltid skitsnygg och med din alldeles egna touch! Kram

    SvaraRadera
  8. Hej!

    Å vad jag gillar din stil, det är någon rockcoolhippielyxbohemvarmt över det hela och dessutom så vanvettigt snyggt.
    Kramar från Eva Solid

    SvaraRadera
  9. Eva har nog satt fingret på stilen..fniss! Sannelrigen inte lätt det där med att sätta ord på "vilken stil man har"..riktigt svårt. Det enda jag vet är att jag tycker du är ungefär som Eva beskriver, fast jag säger skitsnygg!!
    Kram

    SvaraRadera