Powered By Blogger

torsdag 29 september 2011

Dagens – med matchiga attiraljer & 8 centimeter i kassen

Idag har jag käckt svassat runt och matchat min halsduk med shoppingkassen som visst råkade få haka på mig hem från det stora förlovade skolågprislandet. 
 


Det var egentligen min mamma som behövde skor men jag hade fått span på ett par efter att ha hängt över deras hemsida en stund igår. De skulle vara i mockaimitation. Men det jag hittade på plats var istället ett endaste par i fuskskinn. Skumt för de var exakt likadana för övrigt…
Jag struttade runt med dem i butiken likt värsta catwalkmaratonet varv efter varv för att försöka utröna om jag fixar klackarna som gör mig 8 centimeter längre. Och efter att ha hållit mig upprätt, utan minsta tendens till omkulltippning, även efter 17 varv runt samma hyllor så blev svaret att det nog ska funka och de alltså hamnade i en knallorange plastpåse.
Jag har inte hunnit ta någon bild på pjuxen ännu och måste strax iväg igen men om ni vill se dem så kan jag fixa fram foto till lite senare… Take care! Kram på er!

1 kommentar:

  1. Dagens var jättefin! Kul med kilklack! Modigt av dig säger en som snubblar i sandaler nu för tiden :-O. Ska bli spännande att se dem! Kram

    SvaraRadera