Powered By Blogger

fredag 2 september 2011

Två färger som jag inte fattar hur de blev mina

Eftersom jag missade att bildsätta ett av mina Stockholmsfynd på Mollyfronten i förrgår så kommer den här istället, dokumenterade under provning på hotellet:

Annie Oakley tank, dark powder

Adopterad av finaste Rosen. Kanske lite kort i bystdelen, ni kanske ser vad jag menar eftersom wunder underklänningen tittar fram. Men annars kärlek för denna tant som verkligen saknar kortare linnen.
Så bra där att jag skaffar det lagom till att det vankas vinter… ;o) Jag fattar inte riktigt när powder blev min färg bara… eller för den delen skrikgrönt, som i denna:

Full emb smock

Vad den smått hysteriska kulören kan tänkas kallas har jag ingen aning om. Är det någon som skulle råka ha en produktbild på den och vilja dela med sig av den till mig så blir jag superglad. Klickad från Tradera och jag är grymt nöjd med den. Inte minst för att min plan är att mota höst och sedan äckelvinter med färger i massor… Och funkar inte galengrönt, så lär väl ingenting göra det… Kram på er!

6 kommentarer:

  1. Tycker du passar superbra i båda färgerna :-) Full emb smock ligger på min önskelista men jag tror grönt är (även om jag tycker det är snyggt) en färg jag inte skulle trivas i :-)

    Om du googlar på odd molly full embroided smock green och väljer bilder så hittar du produktbilden

    kram
    /vivvi

    SvaraRadera
  2. Åh jag älskar båda plaggen och den gröna är grym. Vill ha...:-D

    Kramar <3<3<3

    SvaraRadera
  3. Den gröna är ju så cool och på alldeles rätt person!
    Och ikväll är det Bob Hansson -yey!

    SvaraRadera
  4. Den grön är jagad av mig sedan länge :-) Underbar på dig ochjag hoppas den jagar bort allt kallt och grått från din vardag! Kram!

    SvaraRadera
  5. De klär dig båda två. Med dina färger så fungerar både färg och neutralare toner! Avis!!!
    Kram på re,
    Loo

    SvaraRadera