Powered By Blogger

söndag 18 september 2011


… där denna goa gubbe dök upp och var så söt att han får vara med här…




















… innan vi hux flux var framme vid slutdestinationen. Området där kamraterna Helen och mr Sambo med dotter och söta katter, som Rioja på bilden, huserar. Och för kvällen även två vänner till dem och inte minst, mr Kock. Som finlirade i köket medan vi fördrinkade i vardagsrummet.


Mr Kock = den unge mannen som mr Sambo vann i en slogantävling, att få hem för att tillreda en trerättersmeny. Och som vi så extremgeneröst blev inbjudna till att dela med dem. Och shit vilken mat. Hummersoppan är troligen det absolut godaste jag någonsin ätit i hela mitt liv. To die for liksom!


Börjar det bli lite överdrivet många bilder på herr Kock nu? Kalla det kärringsjuka om ni vill… men shit vad snygg han är, matchar absolut maten han svängde ihop… hehe… ;o) Tyvärr glömde jag att dokumetera huvudrätten som bland annat bestod av gös och shiitakisvamp med tillbehör. Men lagom till efterrätten kom jag på att jag kunde ta bild i alla fall…


… och jag som inte ens gillar efterrätter nåt speciellt glufsade halva på nolltid. Och därefter fick värdparet stå i fotofokus och sedan blev det inga fler knäpp. I alla fall inte i kameran… Och tur är väl det för nu har jag gjort det igen, malt sönder era hjärnor med mina egoögonblick i mängder… sorry för det… Fast nu sätter jag i alla fall punkt för idag. Med Gonatt och en Kram till var och en av er!

6 kommentarer:

  1. :D han ser ju oförskämt nöjd ut Mr Make!
    sov gott!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Vad kul!! Schyssta vänner som delade med sig av en fin vinst! Lät ju inte fel alls det ni blev bjudna på..
    Kram

    SvaraRadera
  3. Jisses vad du skräms... Har precis läst ifatt... Blir så glad att du inte försvann för åå vad jag hade saknat dig. Ibland behöver man en paus. Tyvärr blir det ofta det som ger oss en massa glädje som vi väljer bort när vi har för mycket om öronen. Bra att du valde att fortsätta!
    Kram/Tina

    SvaraRadera
  4. Vad mysigt! Ja varför kunde man inte ha en liten kock i köket, att plocka fram vid behov liksom ;O)
    Kram från Katarina

    SvaraRadera
  5. Tack själva för att ni kom!
    Ja han är välkommen tillbaka när som helst ;)
    Precis som du och Mr Make; den senare tydligen då som huvudkudde åt vissa barn =)

    SvaraRadera
  6. Ja mr Make är med sina cachar som jag med Mollysar… ett stort lyckligt barn… ;o)
    Och visst var det superschysst att bli inbjuden till en sådan lyxmiddag! Tack som fan för det!!!
    Och han hade gärna fått bosätta sig för gott i mitt kök den där kocken… snyggokocken… Slurp ;o)… Kram!

    SvaraRadera