Powered By Blogger

måndag 12 september 2011

Dagens – oförmögen städaktris på vovvenad

En helg i diverse sus och dus och den här tanten drabbas av grav måndagssjuka på en gång… trött, hängig och allmänt oförmögen att ta sig för sina listade aktiviteter.
Det kanske kan spela in en smula att dessa mest kretsar kring städning, och hur skoj känns det på en skala… framförallt eftersom det är ett evighetsgöra… gro och feja i timmar, fint i 5 minuter och sedan tillbaka till kaosstatus på en gång… hmrrrf…
Men. Efter en långvovvenad nyss, där jag hade iklätt mig denna stass of today:…


… så känner jag att energin är på ingång igen. Så lagom till den stundande kvällningen är det skurhinkar, diskborstar och dammvippor som åker fram här… nä troligen inte det sistnämnda, någon måtta får det vara trots allt… Dags för städaktrisen att kliva på scenen…
Men vi kanske ses igen senare, om ni känner för det alltså. Peace and out för nu!

9 kommentarer:

  1. Känner igen det där att det blir kaos på fem minuter igen! Det är inte dåligt att du kommer igång igen så på kvällskvisten :) Kramar

    SvaraRadera
  2. Odd me: jag har ju blivit lite av en kvällsmänniska på sistone… tagit till mig makens rutiner kan man säga så det är väl därför… Jag brukar skylla på att det är djuren som skitar ner och stökar till, känns lite bättre så än att erkänna att man är en smutsgris… inte för att det hjälper mot dammråttor och kaos men i alla fall… svammel, svammel… :o) Kram!

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Vad har du för storlek på Haystack blousen? Jag är sugen på den men osäker på storlek så blir glad om du vill svara efetrsom jag tror att du och jag är ganska lika i kroppen.
    Karina

    SvaraRadera
  4. Karina: jag har storlek 3 i den. Ligger mellan 2 och 3 och hade inte kunnat ha en 2:a i nuläget. Hjälper det svaret? Annars får du höra av dig igen. Kram!

    SvaraRadera
  5. Hej igen!
    Tack snälla för hjälp och så snabbt!!! Då satsar jag också på en 3. Glömde säga att jag tycker att du är jättefin i din!
    Karina

    SvaraRadera
  6. Gillar haystacken men kan inte bestämma mig för vilken färg, därav ingen höstack i min garderob än..... Du frestas ju när du är så snygg i din.
    Kram

    SvaraRadera
  7. Städats har det gjorts här idag faktiskt.
    Mr Sambo har varit duktig och putsat fönster (hade inte hänt i modern tid)och jag dammsög sådär lite lätt som man kan i mitt tillstånd =)

    SvaraRadera
  8. Karina: Tack för komplimang och kul att kunna hjälpa. Håller tummarna att en 3:a passar dig också då! Kram!

    Jeanette: så kan jag också bete mig… kan inte välja färg så det blir ingen… och om det inte blir någon så kanske det är ett tecken på att det inte ska bli någon heller… :o) Kram!

    Helen: för i satan du ska ju ta det lugnt och lätt och bra ligga i soffan och bli matad med vindruvor och skitdyr choklad. För så är det liksom bara när man befinner sig i sjukligt tillstånd… :o) Kram!

    SvaraRadera