Powered By Blogger

fredag 16 september 2011

När frågor får en att öppna ögonen

Tjohoo… här hålls det löften minsann… :o) För Mollysyster Naimiez undrade lite om nya sjalen som jag fick hem igår. Hennes specifika spörsmål var vilken färg det är på kanterna och om jag ville ta närfoto på blommorna. Här kommer svaren:



Och det var när jag stod där, och både försökte få ljuset att skärpa till sig och återge färgerna korrekt och skärpan att fokusera maximalt på de små blommorna som har duoplacerat sig i hörnen av den treuddiga sjalen, som jag upptäckte att ingen är den andra lika. Blommorna har alla olika färger. Och om man ska vara kinkig; millimeterolika storlekar skiljer dem ytterligare åt.

En petitess om man tänker på livet i stort och världen i sin helhet men en detalj som gjorde mig glad. För jag gillar allt som vägrar att rätta in sig i ledet, allt som istället går sin egen väg… Och hade inte Naimiez droppat frågan så hade jag kanske aldrig fått chansen att notera det.

Och inte blivit glad och kvällen hade varit förstörd och… nä nu spårar jag ur… men kanske fattar ni vad jag menar... hoppas på det... Over and out för idag!

1 kommentar:

  1. Jag har den i grått och hade inte sett det där med blommorna och då har jag ändå använt den massor. Knasigt kanske men blev glad nu när jag upptäckte det. Blommorna är ju jättefina!
    Kram från A-M

    SvaraRadera