Powered By Blogger

torsdag 8 september 2011

Mina mest lästa inlägg – hur ser det ut hos er?

Muffin katt har en otrolig förmåga att steppa över datorn i tid och otid och därmed öppna upp de mest märkliga sidor och saker. Denna förmiddagens tasstryck ledde in mig på statistikdelen i den här bloggen. En bortglömd funktion som jag fastnade lite smått i när jag började kolla siffrorna över de mest lästa inläggen.

Ett leder helt överlägset, det som ni kommer till om ni klickar HÄR. Nu råkar jag veta att just det inlägget kom upp bland de främsta när man googlade namnet på just den Idol-deltagaren, så det kanske inte är så märkligt med tanke på det. Jag skriver inte ut namnet eftersom det väcker liv i anonyma puckoskribenter… :o)

Andra inlägg som drar till sig läsare är de som har Till salu i rubriken. Tätt följt av mina ilsknare yttranden, där svordomar och otrevligheter figurerar i stor skala.


Ganska intressant med tanke på de som tycker att bara positiva saker har att göra i en blogg eftersom det enbart är det folk vill ha… :o)
Vidare i statistikdjungeln så kan jag även utröna att utlottningar och provningar hör till de mest välbesökta. Inte för jag vet vad jag egentligen ska ha detta vetande till men det var ganska kul att se vad som lockar.

Och eftersom jag är en nyfiken rugguggla så kan jag inte låta bli att fråga er som också har bloggar; hur ser det ut i er statistiklista? Och till er som inte har bloggar men läser dem, vilka inlägg dras ni mest till?
Och där var min garderobrensarpaus över för den här gången... så jag återvänder till sysslan att försöka bena upp i mina klädberg. Kram på er för nu!

8 kommentarer:

  1. jag förundrades när jag kollade min statistik att topp 5 var mina värsta spy inlägg... Det var när tradera säljare varit knepiga och när nätbutiker skötte sig illa som jag hade i särklass flest visningar... Pesimisttrist kände jag spontant...

    SvaraRadera
  2. Vad duktig du är som rensar idag. Ta inte för mycket som jag gjorde...det blev liksom många mail, mycket paketerande...pust! :-D
    Lycka till med det!
    Topparna i min statistik är Odd Molly-träffarna, försäljningar. Sen kan det ibland vara ord som chokladkaka..:-D

    kram

    SvaraRadera
  3. Det var kul att kolla statistiken :) Till salu inläggen toppade följt av ett inlägg som hade shit i rubriken.. Dessutom var det rätt roliga sökord som; män i gummistövlar, tropiska kläder och näsapa bla :)) Och jag tror aldrig någonsin jag kommer få ordning på min garderob men nu har jag inga problem med att sälja av Mollysar längre. Sedan är det vissa favoriter som kommer stanna för alltid! Kram

    SvaraRadera
  4. Hos mig toppar alla "till salu" inläggen. Jag kanske säljer för mycket. Jag borde nog köpa i stället:)
    Kram

    SvaraRadera
  5. A very good question. I look at the pictures first because sometimes the translation in the heading makes no sense. I know that I am the exception.
    Kram,
    Karen XOXO

    SvaraRadera
  6. Intressant faktiskt! Själv tittar jag just nu in lite här o där som jag har lust med..inte alls lika "slaviskt" som förr. Läser nog mer hos personer som berör mig på ett eller annat sätt. Rubriken kan locka, dock långt ifrån alltid!
    Hoppas du mår bättre nu..så trist när något känns fel i kroppen.
    Elvira lever rövare, busar o far runt som en lite tossa, fniss. Går betydligt bättre än jag vågat hoppats på, "flickorna" är så söta mot henne!
    KRAM

    SvaraRadera
  7. Här var det inte fullt så intressant. Jäkla skittråkigt faktiskt. Av de tio i toppen är det nio Molly-provningar och en om Utøya och Oslobomben... Ytliga jag liksom. Å andra sidan - vad hade jag räknat med!

    Hoppas du mår bättre!
    Kram

    SvaraRadera
  8. Lite samma och lite annorlunda… kul att få höra vilka era mest lästa inlägg är också. Tack för det! Även om vi är flera som är lite besviket förvånade… :o) Kram på er!

    SvaraRadera