Powered By Blogger

fredag 23 september 2011

Listan – del 5: sommarfavorit

Då har det blivit tid att delge er mitt svar på den fjärde punkten i Katinkas lista.

FAVORITPLAGG - under vår/sommar

Om gårdagens punkt var enkel så var den här inte lika självklar eftersom jag använder de allra flesta av mina sommarplagg året runt. Vintertid i fler lager bara. Men med hjälp av en smula tankeverksamhet kom jag fram till tre svar i alla fall:

- Sidenplagg. Av alla de sorter. Och är det något jag inte kan få nog av så är det just sidenplagg. Skönare plagg är svåra att finna. Tycker jag.



















- Maxiklänningar. Även om de kanske inte används dagligen så är de klara favoriter ändå. Så smidigt att bara dra på sig ett plagg och man är klar. Me like!


- Flipflops. Även dem använder jag vintertid också, fast då enbart hemma, och det för att undgå att konfronteras barfota med våra svinkalla golv.

Ja och roligare än så blir det inte här nu. Ska småfixa lite i hemmet och packa ihop mitt minimala bagage för att börja bege mig mot Tallinn om en dryg timme. Kanske blir det något mer inlägg här idag, kanske inte. Kanske får jag chans att blogga en smula i helgen, kanske inte… Ni lär märka.
Annars ses vi på söndag eftermiddag. Ha en bra helg & var rädda om er! Kram!

2 kommentarer:

  1. Den där blåa maxidressen, Annie nåt..den får du aldrig sälja!! (får o får, men du är verkligen suuupersnygg i den..)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Annelie: nä jag får inte sälja den för mr Make heller… och jag kan inte tänka mig att göra det heller så den är en stannare. Tack för komplimang, jag blev skitglad! Massa Kram vännen!

    SvaraRadera