Powered By Blogger

söndag 11 november 2012


... andra vaktade kassar och tittade till så att spektaklet inte gick helt överstyr.


Vilket det aldrig riktig hann eftersom fler butiker kallade. Nästa stopp blev dock en spontanvisit. G-starbutiken... 


... där Hoffsan jeansprovade friskt och till sist hittade ett par riktigt grymma som fick haka på henne hem. Jag fick korn på några riktigt superschyssta själv men lyckades rädda plånboken eftersom de coolaste inte fanns i min storlek. Och för att jag inte orkade prova de andra.  


Lite skyltfönsterspan hade jag dock kraft till under promenaden till...



... Folk. Gladbutiken med finaste ägarinnan Helena bakom disken och där alla färger fick snurr på energinivån igen. Och där jag då äntligen fick bestämt mig för vilken och shopsade den där uttjatade Egotrip cardigan. Och där det såväl provades som plåtades friskt. 





Eftersom tyvärr allt kul har ett slut så var dessa två megadarlings, Maria och Helen tvungna att vika av där. Medan vi andra tappert tog oss an ytterligare en hållplats i kommersen. Udda Tina. 


Smart drag med julgran i taket. Kunde kanske ha funkat hemma hos mig, för än så länge har katterna inte riktigt lärt sig att flänga runt och marodera saker som befinner sig på det höjdplanet. 



Mera prylar att sukta efter. Om man hade bott i ett slott. Som det är nu går det inte in en enda pinal till i vårt krypin, som tur är :o)


Och med den bilden, på några av de skönaste människor jag vet tar denna rapporten slut. För därefter skildes våra vägar igen. Tack som fan brudar för en lovely dag. Och för att ni finns! Och Hoffsan för att du fixade alltihop!

Nu ska jag försöka leta fram en liten kamera som jag vet ska finnas här någonstans. För fy attan vad jag är trött på att alltid bara terra er med bilder av uslaste kvalitet... Sorry för det och Tjing för nu! 

4 kommentarer:

  1. Tycker bilderna är härliga och glöggmuggarna på Indiskan var väl inte så dumma? Tur jag har runt 20 så slipper jag iaf sukta över fler... Tack själv och för paketen som jag blev så himla glad för. Storklemar och fin Söndag

    SvaraRadera
  2. TACK för en super härlig dag med er coola, goa tjejer.
    Kanon fina bilder som sammanfattar vår dag....roligt att få se jeans provningen där också...
    Är fortfarande mätt på maten från igår *fniss*

    Änglakramar Maria

    SvaraRadera
  3. Hmm jag hamnar visst alltid i den där fåtöljen på Factory.
    Kan bero på att jag inte shopsar där då de inte tar emot mitt Amex. =)

    Ja på Folk blir man glad; både av färger och bemötande.

    SvaraRadera
  4. Vilken underbar träff ni haft:) Jag tror faktisk jag måste hålla med Helen när det gäller Egotripen du valsen, du är fin i de oranga tonerna..
    Kram

    SvaraRadera