Powered By Blogger

söndag 18 november 2012

Dagens – som säger A men snuvar er på någonslags B

Mitt liv och därmed min mentala status påminner starkt om en tvärkurvad berg-och dalbana just nu. Denna veckan har varit megaextrem i det avseendet. Även om jag egentligen hatar det så sa jag just A men något B blir det inte, i alla fall inte idag. Skulle vilja skriva när men vågar inte riktigt det så det får bli ett om istället, som i OM det slutar guppa och gunga och svänga så förbannat så kommer det troligast en slags förklaring på vad det handlar om. Det som gör mig ytterst svängig i humöret och kanske inte helt på topp här.
Men inte just nu alltså. Att jag ändå tar upp det är för att ni ska ha i alla fall en liten aning om varför inläggen här kan vara just berg-och dalbaniga för tillfället. Och varför jag var i så stort behov av att ta mig en extrem slödag idag. Som i att göra just precis ingenting. Ja bortsett från vovvenadande då, vilket även är motivet till att det mot alla odds blev en dokumentation av dagens stass idag. Som är denna:


Bluströja – Odd Molly Rebiya blouse, mid indigo, kofta – Odd Molly Pointers short cardigan, black, jeans – Please, pjux – Jeffrey Campbell Brit 2, bälte – Cowboybelts, halsband – ett made by ängla-Maria, ett made by Pernilla (Pärlan).

Nu är det dock mysuniformen på igen. Fast istället för att parkera mig i sängen framför tv´n igen så blir det till att inta köket för lite fix vid spisen. Peace out för nu!

4 kommentarer:

  1. <3
    Tusen tack för igår vännen. Hoppas att vi kan hänga igen någon dag snart.
    Massa kramar och ha en skön myskväll

    SvaraRadera
  2. Upp-och-ner har vi ju alltid ibland och konstigt vore väl annars. Det är ju bara så skönt ibland med såna göra-ingenting-dagar. Har själv haft en sån idag

    Vet ju inte vad som hänger över dig men skickar i a f över 1000 kramar

    /Vivvi

    SvaraRadera
  3. Tummar hålls så dom nästan får kramp här!!! Sketasnygg dagens:) Kram!

    SvaraRadera
  4. Okej, då håller jag med tummarna, fast jag vet ju inte riktigt för vad. Ett jobb?
    Kram

    SvaraRadera