Powered By Blogger

lördag 1 oktober 2011

I provrummet: Artwork silk gånger 3

Gårdagens miniprovning i Odd Mollybutiken i Köpenhamn innefattar tre plagg som jag inte har haft chansen att möta i verkligheten tidigare, så därför blev det de, och bara de som åkte med mig in i den guldigt fotoförhatliga provhytten:

Artwork silk blouse, pink 1295:- danska kronor

Artwork silk 3/4 tunic, pink 2165:- danska kronor














Artwork silk l/s blouse, dark powder 1995:- danska kronor
Jag har försökt att rota fram priserna på dessa tre skapelser i svenska kronor fast det har gått åt helvete. Därav att ni får det danska priset som jag har fått efter att ha skrivit av det från tagen.
Alla är provade i storlek 3. Eftersom jag ligger mitt emellan 2 och 3 just nu så kan jag enligt min uppfattning säga att de är små i storlek. Framförallt 3/4 tunikan som jag hade feta problem med att knäppa igen över bysten.  

Jag älskar sidenmaterialet, färgerna och mönstrena i dessa överdelar. Men. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om modellerna… de ger mig nämligen rustika vibbar av trasorna man hyllade under 80-talet… och det är en era som jag helst vill slippa att behöva bära på mig igen. Därav är jag gigantkluven till denna trio.
Vad tycker ni? Efter bilderna här eller efter att ha sett dem och kanske till och med testat dem själva irl…? En sida av mig säger vill ha, en annan säger no fucking way… så därför undrar jag; vad är er åsikt?... Peace and out för idag!

8 kommentarer:

  1. Have you tried on the Artwork Silk s/s Dress? In my opinion, this is the most flattering and easy to wear of all of the Artwork Silk styles.
    Just my opinion...I hope that it helps.
    Enjoy Copenhagen!!!
    Kram,
    Karen XOXO

    SvaraRadera
  2. Tycker att du är skitsnygg i den översta Artwork silk blouse! Har haft mina funderingar kring den själv och efter att ha sett din provning får jag ännu större lust att köpa den.
    Maria

    SvaraRadera
  3. Jag gillar verkligen den översta ärmlösa varianten! Skit-snygg:) Kram!

    SvaraRadera
  4. Kommenterar från telefonen för första gången, och du ska självklart ha en kram också :)

    SvaraRadera
  5. Jag känner lite som du...Färgerna mönstret och tyger är super, men vissa av modellerna vet jag inte... Men måste prova. Den där blus/jackan vad det nu är i guld är så fin och den vill jag se live.

    kramar!!

    SvaraRadera
  6. Säger som Karen. Klänningen är helt underbar. Köpt den :-) Mönstret och färgerna ärså vackrs. Blusen/linnet högst upp passar nog dina framtidsplaner bäst. Kram :-)

    SvaraRadera