Powered By Blogger

måndag 28 november 2011

12 bilder: en inställd julskyltning och vi som trotsade

Jodå, de flesta av gårdagens jularrangemang på stan hade blivit inställda på grund av stormen, så det var inte bara ett rykte för att förklara bort den fjuttiga marknaden. Framflyttade till kommande söndag.
Men vi var ju ändå några som trotsade det och for lite fram och tillbaka längs gatorna i blåsten. Och jag tog ju ändå ett litet gäng bilder, så de kommer här: 
 


Jag låter bilderna få tala för sig själva, trots att de inte har så mycket att säga… ;o) Och inte jag heller just nu. Men vi ses igen senare om ni vill. Kram!

3 kommentarer:

  1. Fina bilder som alltid! Och bra gjort att trotsa vinden. Kika in på www.boklogg.se så får du se..hihi.

    Jag kommer till dig idag på seneftermiddagen, höras i luren?
    kramis

    SvaraRadera
  2. Var det ålen han satsade på Mr Make? För lökkorven kan väl inte ha varit intressant? =)
    Fast det är kul att ta lotter ändå.

    Ja hugaligen vad det blåste igår! Allt klarade sig hos oss men en granne får nog skaffa ny studsmatta; den ligger typ dubbelvikt och kraschad mot ett träd...

    SvaraRadera
  3. Lingon: ska absolut kika in där. Fan att jag missade dig igår, är fortfarande lite sur för det… tur vi ses på lördag, för då behöver jag ju inte ha Lingonabstinens sååå länge… :o) Kram!

    Helen: japp, absolut ålen… fast hundarna och katterna hade nog blivit glada för lite korv också. Fast det blev inget av det :o( Får väl köpa ålen istället, om vi bara hittar någonstans där de säljer sådant. :o) Kram!

    SvaraRadera