torsdag 10 november 2011

Hur botar man omotiverad tjurighet?

Att vakna på fel sida… det är ett ganska märkligt uttryck. För vad är egentligen fel sida, pratar vi fel sida av sängen eller är det kanske kroppen som har råkat vakna upp i någonslags felläge?… För min del är det nog en hel hop av både och denna dag, för attans vad jag är vrång, vresig och tjurig. Mördande tjurig.


Och det utan att veta varför… Det enda jag vet är att jag retar mig på allt som går att reta sig på. Och lite till… Småsaker, stora saker, det jag ser och hör, det jag inte ser och inte hör… Allt!
Och eftersom det är ganska frustrerande, för vem vill gå runt och vara skitsur helt i onödan, med mungipor som man nästan kan trampa på, så undrar jag om någon har något tips på hur man kan bota omotiverad tjurighet??? Hilfe, hilfe…

7 kommentarer:

 1. Att se en riktigt bra komedi eller kärleksdrama. Jag har sett riktigt många bra filmer på sistonde, det finns många på hemmakväll. Någon film med Adam Sandler kan ju aldrig vara fel annars :O)
  Hoppas det kan skingra molnen.
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 2. Det är nog hösten som talar. Jag rekommenderar en dos Dirty Sanches:) Underbara, vulgära, skitiga Walesare som kickar ass med Jackass så det skriker om det! Jag och Moa skrattar så vi gråter....
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 3. Får nog maila istället som vanligt =)

  SvaraRadera
 4. Tjena, kikar in och läser ikapp - stör lite sådär i allmänhet :)

  SvaraRadera
 5. Inget direkt tips, men jag känner igen det. Jag blir alltid så höstdeppig och ibland går det överstyr och jag blir arg på allt och alla. Försöker dock tänka på hur mycket jag har att glädjas över i vardagen. Inte alltid det hjälper heller dock haha... Kram

  SvaraRadera
 6. Min tjuriga dag avslutades i alla fall tvärt när jag kom hem från jobbet och hittade paket med otroligt fina halsband och ett gulligt kattkort som du skickat mig. :) Vilket jobb du måste gjort! Suveränt!!

  SvaraRadera
 7. Tusen tack för kommentarer och tips!!! Jag sparar tipsen för att kunan plocka fram nästa gång jag kör huvudet rakt in i tjurighetren… :o)
  KarJac: kul du har fått det och gillar dem! Jag är inte så bra på fina paket men försökte för en gång skull… :o)
  Kram på er allihop!

  SvaraRadera