fredag 11 november 2011

Dagens – som varit på nördevent, 11-11-11, 11.11

Mr Makes extrema geocachingintresse förde oss idag på ett event, döpt till 11-11-11, som drog igång klockan 11.11. Ett drygt 20-tal personer var där. Jag iklädd:


Ganska kul att få ansikte på de man bara sett loggade med namn på olika cachar här i byn tidigare. Och ännu roligare att det är så många människor av båda könen och över 50-strecket, som kryper i buskar, klänger i skyltar och rotar i soptunnor… typ… för dessa små skatters skull…
Och ännu roligare att det var lite av Mollylandiastämning där, alla hjälper varandra, tipsar och grejar. Nördigt absolut... men riktigt skitkul att vi stack dit!

Och på köpet fick vi elva nyutlagda cachar som jag just nu försöker klura ut koordinaterna på medan mr Make är och tatuerar sig. Så att vi kan geocacha i helgen och jag sedan kan terra er med bilder från någon annan del av staden som vi inte har sett förrut. Kul va?... ;o)
Dags att räkna vidare… Men vi ses lite senare igen om ni känner för det. Kram!

10 kommentarer:

 1. Du måste ha varit mest överdressad av alla? Hur känns det?

  SvaraRadera
 2. Förvirrade tanten här hade ju totalt missat denna
  11-11-11-hype...
  Inget bröllop här med andra ord ;)

  SvaraRadera
 3. Anonym: på fråga 1 svarar jag ”det är troligt” och på fråga 2 säger jag ”skitbra”! Kram!

  Helen: det kommer ju ett 12-12-12 också, annars finns det en hel massa dagar däremellan… sommardagar till exempel… ;o) Kram!

  SvaraRadera
 4. Lovely dress! Vadå överdressad??? Finns det en speciell Geocaching dresscode? Kramar

  SvaraRadera
 5. Hålla! 80-talet ropade och ville ha tillbaka sina gardinlängder!

  SvaraRadera
 6. Odd me: det hade inte jag heller någon aning om… fast trots att man är smart så kan man ju missa viktigeter tydligen… ;o) Kram!

  Anonym: hålla på dig själv... då får väl 80-talet komma och hämta dem då… Kram!

  SvaraRadera
 7. Viktigheter. Och hålla. Hålla sig för skratt...:) kram!

  SvaraRadera
 8. Skitsnygg är du! Och jag älskar min blåa 80-talsgardin:)Och börjar fanimej få ett sug efter en sån kofta med!
  Och till den anonyma lustigkurren vill jag bara säga; det är väl kanske inte så konstigt att det förekommer mobbning i skolorna när det finns vuxna som bär sig åt som du. Vuxen lär du ju vara eftersom du minns gardinerna för 30 år sedan......
  Och så får vi ju som sagt loggar med ip-numret på alla som läser hos oss......

  Kram till Josanne!

  SvaraRadera
 9. Anonym: det kanske vore bättre om du höll dig med ett eget liv... som innebar roligare saker än att störa dig på andra. Men du får gärna kommentera igen, för det är ganska kul att se ditt IP-nummer dyka upp... Men eftersom jag inte behöver det mer idag så kan du ju istället övergå till att spåna på vad jag samlar det till... ;o)Kram!

  SvaraRadera
 10. Du får gärna maila det IPnumret till mig, för det kanske är samma som dyker upp hos mig och i så fall är polisen intresserade...

  SvaraRadera