tisdag 8 november 2011

Dagens, Muffins present & Förlåt att jag ljög

För att vara kronologiskt korrekt och därför ta upp mina små ämnen i samma ordning som de är listade i rubriken så börjar jag med att lägga ut dagens stass:
 


Att det blev just den kombon vad gäller Mollysar handlar till största del om att jag älskar koftan och tycker så synd om sidentunikan från förra hösten som var så himla älskad av mig då, när det liksom begav sig, liksom… Men som sedan dess och efter att nyhetens behag har falnat… har fått gå en mörk och tynande garderobstillvaro till mötes.
Men not anymore. Eller i alla fall inte idag… Om de sedan gillade varandras närgångna sällskap rent utseendemässigt har jag ingen aning om… men attans vad de funkade bra på min kropp ur komfortabelsynpunkt…

Och med det sagt, ett riktigt osynkat klipp, över till presenten som jag gav Muffin Rubin på hennes halvårsdag igår… eller en av dem, för hon fick räkor också… men de käkade hon upp på stört.
Den andra gåvan kom därmed i skymundan. Men idag kom hon dragandes på den och lade den i sin matskål, som är det viktigaste hon äger. Enligt sig själv.


En mjukishäst. Om placeringsläget på bilden sedan betyder att hon tycker om den och därmed ger den hedersplats…
eller om det är en välmarkerad hint till sina icke köttätande människor att ge henne lite godsaker i köttformat har jag inte lyckats klura ut än. Men om någon begriper sig på kattiska lite mer än vad jag gör så får ni gärna hojta… :o)

Vilket ni även får göra om ni lackar på min tredje och sista punkt för ikväll, som handlar om att jag inte har hunnit posta iväg de vinsterna i kattauktionen som jag har här hemma hos mig… :o( Sorry, sorry, Förlåt att jag ljög…
Och det för att min vilja, min ambition och min förutsättning, kontra tiden dessvärre tycks leva på två helt skilda planeter…

Men! Imorgon, då jäklar tar jag revansch på den fronten… och får iväg sakerna som jag har här. Okej?... God natt, Kram & Kärlek för denna tisdag! Take care!

5 kommentarer:

 1. Så sött om lilla Muffin katt.. och jag blev tokigt nog lite sugen på räkor. :-D
  Ta det lugnt med auktionen, det är ju välgörenhet som du gör frivilligt. Och alla som får sina grejor blir nog lika glada om det blir en dag förr eller senare.
  Tusen kramar och saknar dig

  SvaraRadera
 2. Hahaha, ursäkta men det var en underbar bild...ser den framför mig...kattens släpandes ett gosedjur till sin MATskål...hahaha...Kanske klagandes på att "vad ska jag med den är till- den går inte att äta- vänligen reklamera och ersätt med ätbar variant"? Eller som du säger...kärlek?

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Men vad gulligt att släpa med gosedjuret till matskålen.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Här är det allehanda möss och grejer i vattenskålen. =)
  Och kortlekar postade. men man hinner vad man hinner - inget mer, Kram!

  SvaraRadera
 5. Söta katt:) God natt med dig blödder-maja! Kram!

  SvaraRadera