torsdag 17 november 2011

Versacesakerna a la lågpris som flyttade in här idag

Helt galet… att jag som aldrig besöker eller shoppar på HM annars här kommer med mitt 6:e inlägg om just denna klädkedja, och det Idag! Men det blir det sista, tror jag… Om inte någon, typ en förvirrad miljonärspensionär lyckades norpa åt sig den där ûbernitade skinnjackan, och sedan kommer på att det ju var lite knasigt, lägger den i ett paket, skriver en adress på måfå… och den adressen råkar vara min.
Då återkommer jag garanterat i ämnet… Men idag blir det inga fler Versace goes lågpris a la HM-inlägg i alla fall. Förutom det här då alltså, som jag viger åt de saker vi fick med oss hem och som kommer att få stanna här. Vilka är:


En mjukstickad tröja till mr Make. Egentligen hade vi spanat in skjortan i samma mönster till honom men tyget var hårt och strävt och skjortan inte alls lika snygg som på bild. Tröjan var det motsatta så den fick det bli. Invigd direkt på stört.


Ett överdådigt halsband. Som är så sjukt coolt och så dramatiskt maffigt. Och som jag absolut inte har minsta lilla aning om när jag ska använda. Fast jag funderar faktiskt på allvar på om jag inte ska försöka hitta en glasvas i passande size och pynta den med halsbandet.
Inte minst för att man på det sättet kommer att ha det framme och kunna spana på och njuta av betydligt oftare än om det enbart ska få haka på runt halsen, som det är tänkt… Varför inte i vårt vardagsrum som just nu befinner sig under en kraftig rekonstruktion och som även kommer att få husera…


… två exemplar av dessa sprakande glädjespridande kuddar. Som är i storlek med en fyrkantig huvudkudde, typ… Och som fick sällskap hit av en storebror:

Och så var det med det. Jag är faktiskt allra mest glad för kuddarna, ett väldigt spontant och ytterst otippat köp egentligen, men som dock inte gjorde sig alls på de bilder jag försökte ta själv, därav produktvarianterna här. Men när vi har fixat och donat klart, om lite drygt 8,5 år eller så… Då! Utlovar jag len hel hop med inredningsbilder med dessa i fokus… Okej?

Nu ska det lagas mat här och kanske kommer jag tillbaka med en dagensbild lite senare, kanske inte… Vi får se… :o) Take care och Kram för nu i alla fall!

5 kommentarer:

 1. Jag vet precis vilket tillfälle du kan använda det... ;)
  Även jag inte vet när det tillfället infaller.

  SvaraRadera
 2. Kuddarna är ju toppentoppen! Och tröjan läcker...

  kramar och hoppas vi ses snart!
  L

  SvaraRadera
 3. Kollade efter en skinnjacka till dig - men de var förstås slut här med - men har du kolla in herrvarianten? Den är faktiskt riktigt snygg till tjejer också om den bara är lagom!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Cool tröja på Mr Josanne! Halsbandet är riktigt läckert också! Kram och nice to blödder som vanligt:)

  SvaraRadera
 5. Halsbandet är så otroligt läckert!

  SvaraRadera