Powered By Blogger

söndag 20 november 2011

8 bilder från en utflykt i nörderiets förlovade sfär

Jag och mr Make hade fått för oss att vi skulle locka in kamraterna P och A i nördland idag. Alltså geocachingens förlovade sfär. Vilket de var helt med på, av någon konstig anledning... ;o) och tanken var att vi skulle bege oss till mina forna jobbdomäner 2,5 mil norröver, men eftersom vi blev försenade så stannade vi i en annan del av den här byn istället. Främst för att hinna så mycket som möjligt innan mörkret skulle anfalla. Vi hann bland annat det här:
 


Det är ganska enkelt att bli tagen för psykopat när man letar cachar som är svåra att hitta. Andra finner man på en gång, detta är en av de roligaste jag sprungit på:


Klockren eftersom den befann sig precis utanför polishuset. Och därifrån var stegen inte så många för att komma till nästa cach, utanför det nyinvigda häktet.


Där skumraskfasonerna åkte fram igen då vi alla fyra klängde och klättrade på cykelställningarna ett bra tag innan vi lyckades lokalisera nanoburken där.

Och kunde fortsätta till nästa plats, där letandet också drog ut på tiden, så pass att jag hann tröttna en smula och istället övergick till att knäppa av ett gäng egobilder. En av dem har jag redan kastat ut här men här kommer ändå en till:


Därefter tröttnade även mina medletar så vi begav oss ner till hamnen istället…


… för en välbehövlig fika på Espresso House. Och under tiden vi satt där…


… så hann mörkret ta över och sätta punkt för all vidare fotografering. Så därför blir det inte mer skräpbilder från mig just nu. Istället bara en Kram och hej för nu!

2 kommentarer:

  1. Det ser ut som en helt underbar söndag!!! KRAM

    SvaraRadera
  2. Tack, det var det, förutom vädret men det kan man ju inte göra något åt. :o) Kram!

    SvaraRadera