Powered By Blogger

tisdag 29 november 2011

Någon som vet vad de fula spröten är?

Egentligen är de ganska fula. Spröten som står i stora klungor i vår park. Ändå kan jag inte låta bli att tycka om dem. Fast är det någon som vet vad det är?
 


Hoppas ni har en bra dag därute. Var rädda om er själva & varandra. Kram!

5 kommentarer:

  1. Alltså. Med risk för att låta som värsta växtsnobben, är det Miscantus på bilder, dvs Gräs. Det finns en uppsjö av olika varianter, de flesta med så fina plymer. Står ljuvliga hela vintern om det vill sig väl... PS. Jag är kass på att kommentera, men läser dagligen och jag har utsett dig till vinnare av årets absolut i särklass bästa rubik på inlägg!!!...kan du ana vilken jag menar??

    SvaraRadera
  2. Jag gissar på vass :) Och Massa Supergrattis till utbildningen! Skitkul att du kom in! När jag blir piggare är det skolbänken som gäller för mig med tror jag. Ha det gott! KRAMAR!

    SvaraRadera
  3. Håller en tumme på att det är elefantgräs eller pampasgräs :)

    SvaraRadera
  4. Madde: äh, du lät väl inte det minsta snobbig heller! Bara kul att få veta. Fast nu blev jag ju ännu mer sugen på att veta vad för gräs det är… Kanske ska kolla med hon å kommunen som har bestämt att det ska planteras där… Men attans vad nyfiken jag blev nu då… på det med rubriken… jag har tänkt som en tok men har faktiskt ingen aning… kan man få en liten ledtråd kanske?... :o) Kram!

    Odd me: tack söta! Ja det är superkul och välbehövligt med lite nytt att lära sig. Det är dock bara en kort kurs, 5 veckor teori (som jag kommit in på) och sedan 1-7 veckors praktik beroende på om och hur mycket man lyckas fixa själv på den fronten (som jag dock inte vet om jag får gå…) Men bättre det än att inte få gå alls… Håller tummarna att du blir piggare snart, nu när du är superduktig och tränar och allt… Kram!

    Linda & Lotta: jag kanske ska ringa hon stadsblomstermänniskan på kommunen och kolla exakt vad det är för gräs… Har jag kvar hennes telefonnummer så gör nu det… Återkommer i så fall. Kram på er!

    SvaraRadera