Powered By Blogger

söndag 6 november 2011

Nu är auktionen för Lenas katthem avslutad…

… och jag har uppdaterat alla bud, så de namn som står under respektive auktion nu är de som har vunnit. Jag kommer att skicka mail till vinnarna nu under kvällen. Det kan ta en stund för det är en del.

Ni kommer att få mitt kontonummer för att kunna sätta in pengarna för era vunna auktioner. Och jag blir superglad om svarar på det mailet genom att skicka er adress till mig.
Vissa av sakerna har jag här hos mig men det mesta finns hos tjejerna som har skänkt dem. När jag får er adress så mailar jag den vidare till dem som har och kommer att skicka det ni har vunnit till er.


När ni betalar in så blir jag superglad om ni har möjlighet att skriva under med både auktionsnummer och ert förnamn, för det hade underlättat enormt för mig. Så fort jag har fått in alla pengarna som den här auktionen har inbringat (jag har inte räknat ihop det än men kommer troligast att göra det under kvällen) så kommer jag att sätta in hela beloppet på postgirot som är kopplat till Lenas katthem.

Och såklart kommer jag att hålla er uppdaterade om det. Men för att kunna göra det så fort som möjligt så vill jag att ni hör av er på mail med era adresser senast på tisdag, den 8 november klockan 18.00.

Har ni inte gjort det så går det vinnande budet över till den som la det näst högsta budet. Okej? Är det något ni undrar eller om jag har glömt något eller varit oklar på något sätt så är det bara att hojta. Dags att kasta sig in i mailen. Kram för nu!

2 kommentarer:

  1. Så himla bra gjort av dig! Ska bli spännande att se hur mycket pengar det blev till katthemmet.

    Kramar i massor!
    L

    SvaraRadera