Powered By Blogger

fredag 11 november 2011

Upp och ner likt berg-o-dalbanan i värsta galenstil

Ny dag som har börjat på rätt sida… Inte så att jag hoppar och skrålar av glädjefnatt men jag känner inte av den minsta lilla rest av gårdagens extremtjurighet heller. Jag är så, med ett humör som pendlar upp och ner likt berg-o-dalbanan i värsta galenstil.

Och jag har kommit till insikt med att det är okej. Det är inte helt skoj men det är trots allt jag. Van vid att det mesta strular till sig på något sätt, och hur positivt jag än försöker ställa mig och tänka att det nog fixar sig i slutändan så funkar det inte jämt. Och jag är inte funtad så att jag kan spela glad när jag inte är det. Därav att ni får haka på hur dagshumöret än ser ut i den här lilla tanthjärnan.


Och idag är det plus som gäller. I alla fall just nu, för saker och ting kan ändra sig snabbare än man hinner blinka ibland… ;o) Hoppas ni får en bra dag. Kram!  

4 kommentarer:

  1. Du är människa du också Josanne ;)och en förbannat skön sådan! Tvunget med berg och dalbanor för att vi överhuvudtaget skall kunna känna och komma underfund med saker och ting. Det är när vi är på väg ner i berg och dalbanan som vi jobbar med oss själva, hade det bra varit uppför så tror jag vi hade haft ett ganska trist liv... Du är så go och så medveten, det räcker hur långt som helst. Ha en skitbra dag ;)
    Kram Lea

    SvaraRadera
  2. Skriver under på vad Lea ovan skriver.
    Önskar dig en riktigt bra dag!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Ha nu en störtskön dag!

    Tusen kramar!

    SvaraRadera
  4. Tack tack söta ni!!! En hel hop med Kramar till er!!!

    SvaraRadera