lördag 5 november 2011

Om att vältra sig i nostalgi på grund av en drink

Vilken glädjekick det blev igår när jag och mr Make kom upp i baren på båten och upptäckte att de körde nostalgikväll. Med fyra beprövade (i alla fall av oss) drinkar till specialpris. Jag som inte är speciellt förtjust i drinkar överhuvudtaget, längre, var ändå bara precis tvungen att ge mig i kast med en av dem i alla fall:


En San Fransisco till mig och en Gröna hissen för mr Make. Varsin sipp och genast dök det upp en massa gamla minnen i skallen, som vi var tvungna att vältra oss i. För min del bland annat diskoteket där jag alltid hängde och utlandsresorna med kompisar som mest bara handlade om att festa.
Sådant man inte har tänkt på under hur många år som helst. Och. Just därför fick en att komma till insikt hur länge sedan det var och hur gammal man faktiskt har blivit. Egentligen…

Fast det var det ändå värt… Så nu hoppas jag mest på en repris av nostalgikväll så att vi även får chans att testa Isbjörn och Geting.
Och vända upp ännu fler begravda stenar, för det var riktigt jäkla superkul och gav en insikt om vem man är… liksom…

Har ni något tips på andra sätt att ge sig in i nostalgiland? Och vad ger er nostalgikickar? Hoppas ni har en bra dag därute. ´Take care och Kram för nu!  

8 kommentarer:

 1. Ljuva 80-tal =)
  Jo musik är också en såndär nostalgitriggare.
  Hoppas ni får lika trevligt ikväll då.

  SvaraRadera
 2. Helen: ja visst var det ändå en smula bättre förr… ;o) Och musik, absolut har du rätt i det… Fast ikväll blir det ingen båttur så ett nytt drinkrace får vänta… Kram!

  SvaraRadera
 3. Jo, dofter ger nostalgikickar. Hade en gammal Loulou by Cacharel, ni vet den äckelsöta doften som var så inne i slutet på ljuva 80-talet. Flaskan är i mjölkigt turkost glas. När jag hittade den igen och öppnade locket så fick jag en snabb tidsresa tillbaka till högstadietiden. Underbart och lite läskigt! Att vara 15-16 var ingen höjdare egentligen ha ha!

  Kram

  SvaraRadera
 4. En av varje tack! Säger jag som aldrig slutat dricka dom;) Kram från bilen

  SvaraRadera
 5. Kul! San fransisco brukade jag också köra med :) Och så vill jag bara säga att stassen i förra inlägget var superduper stämde ihop ändå färgmässigt! Kram

  SvaraRadera
 6. Odd Oldies…: haha... vilken flashback... jag använde Date och Jane Hellen, riktigt billigt skit… vet inte om de finns längre men värt att kolla… eller inte… :o) För 15-16 var ingen höjdare för mig heller… :o) Kram!

  Linda: haha… då kan du kanske blanda till dem också? Shit vad du ska få göra det i så fall när vi ses nästa gång… hehe… :o) Kram!

  Odd me: ja den drinken var en av mina absoluta favoriter, då när det begav sig. Och den var faktiskt riktigt god än. Kul du gillade stassen, tack snälla. :o) Kram!

  SvaraRadera
 7. Ah men då hoppas vi att vi är med på nästa race =)
  Fattade fel där.

  SvaraRadera
 8. Helen: absolut! Då hade det ju varit ännu skojsigare! Kram!

  SvaraRadera