Powered By Blogger

söndag 13 november 2011

Vilsen och megafrsuterad i appvärlden – igen

Jo jag vet att detta är ett ämne som har figurerat här tidigare. Och det ganska nyligen. Men! Eftersom det fortfarande är ett megafrustrerande problem för den här bloggomanen så måste jag kasta ut det igen…

Min BlogPressapp har inte funkat på så många veckor nu att jag gjort slut och övergett den. Men! Den måste ju få en ersättare för jag kan absolut och självklart inte tänka mig att leva utan att kunna blogga från mobilen… :o)

Jag hittade något som heter BloggerPack som jag installerade men det visade sig att den var en skitapp den också, i alla fall i min fån för den stänger bara ner sig hela tiden… Eftersom jag är begåvad med noll tålamod så höll jag på att gå ordentligt i taket. Men! Jag lyckades märkligt nog besinna mig halvvägs dit...


… och tänker att det kanske kan vara min telefon det är fel på, så det blir till att uppsöka Telia imorgon… men jag vill ändå kolla om det är fler av er som har samma problem? Och om ni har tips på någon bra och enkel app för Blogger… som funkar!!! För nu när är på gång (läs: smått besatt) och försöker styra upp det så kan jag inte riktigt sluta… så Hilfe, hilfe… Please! Ha en bra kväll. Kram!

4 kommentarer:

  1. Hej hjärtat<3
    Samma frustration här bara det att min dator också krånglade så jag var helt låst:(
    Nu har jag en ny dator som fungerar perfektomundo och idag laddade jag ner appen blogger istället så länge..
    Bättre än inget tills bättre kommer;)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hoppas att det löser sig...

    kramis!

    SvaraRadera
  3. Jag fick avinstallera min och installera om den på nytt för att få det att fungera.

    lycka till!
    KRAM

    SvaraRadera
  4. Mia: jag testade det men det funkade inte heller... fast nu har darling Bina hjälp mig... tjohoo :o) Välkommen tillbaka, har saknat dig! Kram!

    Lingon: ja nu äntligen... :o) Tack vare Bina. Kram!

    Bina: tusen tack för att du räddade mitt liv oc mitt förstånd!!! :o) Kram!

    SvaraRadera