Powered By Blogger

söndag 6 november 2011

Glöm inte – auktionen avslutas idag…

prick klockan 18.00! Bara bud fram till det exakta klockslaget kommer att räknas. Direkt därefter uppdaterar jag med de högsta buden, om det dimper in fler i slutminutrarna vill säga, och när det är klart så kommer det ett nytt inlägg om hur vinnarna ska gå till väga med betalning och hur de kommer att få sakerna.


Fram till klockan 18.00 kommer jag att försöka häcka här vid datorn så mycket jag bara kan för att uppdatera bud så fort som möjligt. Men eftersom bland annat vovvar ska rastas och mat ska inhandlas så kan jag inte garantera att jag uppdaterar på stört. Okej? Inväntar inte svar på det frågetecknet utan säger helt kallt att då kör vi på det. :o) Önskar er en riktigt bra söndag. Take care. Kram!

3 kommentarer:

  1. Ska bli spänannde att se hur mycket du får in. Det verkar bli en del vilket är jättebra! Ett riktigt hedersvärt initiativ!
    Diana som har 4 egna katter och är stödhem åt 2 katter.

    SvaraRadera
  2. Diana: tack! Ja det är riktigt skoj att det verkar bli en del pengar till katterna. När jag fick idén så tänkte jag att det hade varit kul om man kunde få ihop 500:-, nu är det snart 5000:-! Men jag hade aldrig fixat det utan de som har skänkt saker och de som har budat så allt ljus på dem! Kram!

    SvaraRadera
  3. Hon har skön stil den katten - Muffinsen =)
    Härligt att det blir så mycket till KKS.

    SvaraRadera