Powered By Blogger

tisdag 15 november 2011

Mail från Lena som driver Lenas katthem:

" Först vill jag börja med att tacka dig för den underbara idén med att hålla auktion till förmån för våra små fyrbenta vänner, TACK!
TACK också alla snälla gåvogivare och budgivare som gjorde auktionen möjlig! Tack vare er alla så kommer jag imorgon ringa och boka veterinärtid åt hemlösa hankatten Lizzi (som mataren trodde det var en hona) och som tillfälligt placerats i källaren hos mataren. Han var inne och kastrerades i förra veckan och då upptäcktes det att han har mycket dåliga tänder. Han behöver in och sövas så att tänderna kan gås igenom och de i sämst skick måste dras ut, när vi var inne med honom för kastrering så ramlade ena hörntanden ut.


Vackra kattflickan Bastet. Foto: Lena/ http://www.kks.nu/

Men förhoppningsvis räcker pengarna även till att vaccinera skyggisarna Bastet och Cilla samt till kastrering och vaccinering av en hemlös tam honkatt som ska tas in och som springer vind för våg sedan hennes husse dog för över en månad sedan.
Tyvärr har föreningen stora problem att få pengarna att räcka till på grund av mycket stora veterinärutgifter då vi har många katter inne i verksamheten så det känns helt underbart när vi får sådan gåvor ni gett. Alla kan vi göra något!"
Kram och tass från Lena och KKS-katterna

2 kommentarer:

  1. Underbart!
    kram och tass till alla fina djurvänner där ute..

    <3

    SvaraRadera
  2. Tass själv Lena; jag vet hur hårt ni jobbar både du och Emma I Ronneby.
    Så det var ett rent nöje att få hjälpa till!

    SvaraRadera