Powered By Blogger

torsdag 3 november 2011

Mitt hemliga möte idag – avslöjandet

Det var ingen jobbintervju som jag var på idag som flera av er trodde och gissade på, utan istället ett möte…
Men samtidigt ändå någonslags intervju. Fast inte för någonslags anställning utan för en utbildning som jag är så så superpeppad på och så megagärna vill gå!


Men det var tveksamt om jag skulle ha en chans att få komma in där eftersom jag saknar högre utbildning som stod som ett av bakgrundskraven. Därav nervositeten tidigare denna dag inför det som komma skulle. Men! Min yrkeshistoria gjorde mig kvalificerad!

Så det blev ett stort tjohoo… som dock snabbt förbyttes till en djup besvikensuck i stil med brutalbrusten ballong… För utbildningen som börjar på måndag är redan fullsatt… Fan, fan, fan!!! Så om det blir aktuellt att jag kan få börja där så blir det först i mitten av januari. Vilket av rent tidsmässiga men även ekonomiska och arbetsförmedlingstekniska skäl gör det riktigt ruggigt osäkert om det någonsin kommer att bli så…:o(

Klarar ni att endast har fyra fingrar att spela med på varje hand i drygt två månader så får ni väldans väldans gärna hålla tummarna att det ändå löser sig… ;o)
Vad det är för slags utbildning håller jag på. Till den dagen jag eventuellt vet att jag får påbörja den. Någon hemlighet måste man ju få ha… eller hur?... ;o)

Jag har ett mindre gäng bilder från dagen, som även innehöll en dejt med finaste Lingondarlingen. Men de tar vi imorgon… För nu känner jag att från superpeppad till besviken har satt sina spår i form av grav trötthet. Men om ni inte kan hålla er till imorgon så har Lingon lite bilder på två infantila tossetanter hos sig så in och kika hos henne om ni vill… :o) God natt & Kram för idag!

6 kommentarer:

  1. Vilka underbara bilder på dig och Lingon. Er vänskap verkar vara en sådan vänskap som alla vill ha :) och det kan man om båda ger varandra utrymme, ger och tar, men framförallt är lyhörd och ser. Ni är jättefina tillsammas, "som handen i handsken", fortsätt att bara vara som ni är, er själva...
    Kram Lea

    SvaraRadera
  2. Vad tråkigt! Jag hållar alla tummar och tår för att det går vägen ändå. Kanske nån som hoppar av...

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  3. Och där gick SYOtanten igång. ;) Får jag fråga vad det är för utbildning? Hoppas det löser sig.
    Trevlig helg!

    SvaraRadera
  4. Håller tummarna för dig!!!!
    Kram
    Lillis goes odd

    SvaraRadera
  5. Såklart jag kan jobba utan tummar =)
    Det går fort till januari; vips så är vi där.

    SvaraRadera
  6. Klart jag håller tummarna för dig! Mest för att det blir ett avhopp och du kan börja genast, annars går ju tiden fort till januari...
    Härliga bilder på dig och Lingon :-)
    Ha en skön fredag!
    Kram!

    SvaraRadera