Powered By Blogger

onsdag 30 november 2011

Efterlängtad nykomling som kan bli en swapp

Jag kunde lycklig plocka upp ett paket ur brevlådan idag. En Molly som jag har letat efter hur länge som helst. Men aldrig lyckats hitta i storlek 2. Så när vackra Odd Molly-holic sålde sin 1:a så kunde jag inte hålla mig längre utan inbillade mig att jag egentligen är ganska smal… och hade turen att få adoptera hennes:



Och en hundraprocentig falukorvsfetma har jag nog inte lyckats utveckla i alla fall, för som synes så passade den. Perfekt till och med. Utom över skulderbladspartiet. Där den inte känns trång men däremot ser lite väl snäv ut… 
Så därför undrar jag nu om någon har denna fina sidentunika i just den här färgställningen i storlek 2 och skulle vilja swappa den till denna 1:a? Min är i kanonskick och därför vill jag att din också ska vara det om vi ska byta. 
Däremot så kommer jag INTE att sälja denna, i alla fall inte innan jag har hittat en 2:a, för vill ingen swappa så får den vänta på smalare tider här istället… :o) 

Jag har faktiskt fått ett paket till idag. Ett som hade hamnat i grannens brevlåda så jag fick det på väg hem från vovvenaden nyss och har därför inte ens hunnit öppna det än. 
Men någonslags visning av det innehållet också kommer lite senare. Kram på er!

3 kommentarer:

  1. Den är supersnygg dig! Kramar

    SvaraRadera
  2. Jättefin och behåll den du!

    Filmningen gick bra. Trevlig reporter som verkligen vill få fram vår sida av saken. Just nu är han och grillar ordförande på gamla stället. =)

    SvaraRadera
  3. Odd me: Tack söta, jag älskar den men inte kroppen under den... hoppas de två ska komma överens med tiden... ;o) Kram!

    Helen: japp den är en keeper. Vad kul att det gick bra. Du måste hojta när det ska sändas eftersom jag typ aldrig tittar på Sydnytt. Kram!

    SvaraRadera