Powered By Blogger

tisdag 29 november 2011

Gårdagens stass & det som blev bakat

Det är snudd på helt omöjligt att ta vettiga bilder i mörkerland. Och visst kan man skylla på det för att man ser fet och smått galen ut? Som på gårdagens:
 

Att jag ens lägger ut de bilderna… Jaja, nu har jag gjort det och då får det vara så… Något jag däremot helt glömde att bilddokumentera var det som blev bakat igår, så därför har jag bildstöldat en på nätet istället. Allt för att kunna visa er...


… saffranspannkaka. Gotländsk specialitet som jag bara älskar. Och den jag gjorde igår är nog en av de absolut godaste jag någonsin fått till, om jag får säga det själv… Jag mixade två olika recept och fick ett litet ”hemligt” knep av den gotländske mr Exmake som jag använde mig av. Vill ni ha receptet så hojta så försöker jag skriva ner det och kasta ut det här lite senare idag. Kram för nu!

7 kommentarer:

  1. Absolut vill jag ha ett recept! Hoppas ni hade det dundertrevligt i går..

    Tusen kramar

    SvaraRadera
  2. Vad gott det såg med saffranspannkakan!! Verkligen längesedan jag åt, kul om du har lust lägga ut receptet åt oss andra.
    Testar igen men varje gång går det åt helsifyr med blogger..ggrrr..
    Kram kram

    SvaraRadera
  3. Vill gärna ha receptet! Älskar saffran, pannkakor och risgrynsgröt så det kan ju inte bli fel :) och du är fin! Kramelikram!

    SvaraRadera
  4. Ja, klart jag vill testa! Älskar saffran!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Okej då försöker jag plita ihop receptet utifrån hur jag gjorde. Återkommer med det lite senare ikväll. Kram på er!

    SvaraRadera
  6. Ojoj, vad gott det ser ut! Det är klart jag vill ha recept :-)
    Kram!

    SvaraRadera
  7. Helena: det kommer, jag lovar. Men det är inte säkert att jag hinner få ihop det ikväll som jag lovade eftersom det är en massa annat fix för att få iväg maken till Indien… Men allra senaste imorgon. Kram!

    SvaraRadera