onsdag 2 november 2011

Dagens – som fick genomlida att allt gick åt helvete

Det började bra. Med AF-möte, matshopping på Ica utan att bli brutalmördad av rullatormaffian och en vovvenad, i grått men temperaturmässigt supernajsigt väder. Trevliga saker om man inte har krav på att allt måste vara flashigt och actionfyllt jämt... Fast därefter fullkomligt tvärnitade min dag i medgångsland.

Med ett Paypal-konto som jag inte kan komma in på och inte får hjälp med att komma in på och där ytterst välbehövliga pengar alltså just nu sitter fastlåsta. Med en plattång som totalkraschade genom att splittra sönder sig själv i bitar, en plötsligt magsjuk hund, ett lekmannaomöjligt elfel som satte stopp för all form av strömtillförsel till vardagsrummet. Och tillika en dator som stänger av sig själv mitt i viktiga handlingar, som sedan visar sig vara spårlöst bortblåsta från hårddisken.

Så mycket för att hålla sig positiv och få sitt liv att utvecklas i någonslags framåtanda… Men. Det finns något som heter morgondag. Och då ska minsann allt gå klockrent enligt mina planer… För inte fan kan oturen sitta i mer än 24 timmar… eller?... Det får den helt enkelt inte, för imorgon ska jag på viktigt, och än så länge hemligt för offentligheten, möte i metropolen söderöver…
Så för att prata bort det just nu så byter jag lite raskt ämne och lyfter istället fram dagens stass som har genomlidit allt jag precis har gnällt om i sann I-landsanda:Hoppas ni har en bra kväll. Var rädda om er själva och varandra. Peace and out!

4 kommentarer:

 1. Vilken tur att du hade på dig en så snygg stass mitt i allt elände ;) Hoppas morgondagen (och kvällen) blir underbar! Kramar!

  SvaraRadera
 2. Men jösses har ni poltergeistar i ert hem? ;)
  Först ugn/spis och nu hela vardagsrummet...

  Om det är nåt möte av typen du skulle varit på när vi var i Helsingör sist så håller jag tummarna.
  Om inte håller jag tummar ändå =)

  SvaraRadera
 3. Hej Josanne!
  Det är inte så att du har bytt emailadress sedan du öppnade PayPal kontot? Det brukar vara ett vanligt fel som jag har råkat ut för. Antagligen har du redan tänkt på det:)men om inte så använd den gamla emailadressen när du loggar in..
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Men vad mycket strul...:-(
  Jag säger som Maria ovan..kolla din emailadress så använder samma som du skapade kontot med.
  Kramar!!

  SvaraRadera