Powered By Blogger

söndag 27 november 2011

Gårdagen – stass & katter: både söta & misslyckade

Jag skuttar tillbaka till gårdagen en liten sväng eftersom jag visst hade bilder som jag inte har prackat på er än. Först ut blir den obligatoriska dagens stass:
 



















I blåsväder på väg mot djurbutiken, iklädd bland annat sidentunikan som jag var nära att sälja för ett tag sedan. Tjejen som ville köpa den tyckte dock att den var för dyr så hon struntade i det och den fick därför stanna.
Och superkanonglad är jag för det! Fattar inte hur jag ens tänkte när jag var redo att bli av med den… För den ska absolut ingenstans!

Icke heller flyttbara men däremot ute för att visas upp var de söta raskatterna som fanns i djurbutiken, ett litet grepp eftersom de firade att det var Kattens dag:

Och efter att ha besökt dem och shoppat på oss en hel massa kattmat så begav vi oss till Ica. Där fanns det också katter, om än i relativt misslyckat skick:
 

Stackars lussekatter att se sådär ledsamma ut. Jag köpte inga trots att jag ändå blev ganska sugen, jag köpte istället bakprylar för att kunna svänga ihop en annan kakvariant med saffran i.
Vilket står på schemat att göra idag. Så det kan hända att jag återkommer med det lite senare, annars lär jag titta in med något annat… Det beror helt på vad lusten att blogga om faller på… Hoppas ni får en riktigt bra dag. Kram för nu!

2 kommentarer:

  1. Vi har varit på Kattens dag i zoobutiken idag och hamstrat mat och sand. Och såklart klappat fina norska skogskatter.
    Nu tänker vi icke gå ut mer idag!
    Shit vilket väder!

    SvaraRadera
  2. Helen: det blev en del hamstrat för oss också, gäller att passa på när man får schyssta rabatter. :o) Idag ser det riktigt schysst ut här med blå himmel och sol, hoppas ni har detsamma. Ingen koll på stormstatusen men det lär visa sig när man knallar ut. Kram!

    SvaraRadera