torsdag 17 november 2011

Dubbelt upp i lång näsa och livslång bojkott

Tror ni att Versaceplagget jag köade i två timmar och en kvart för fanns i butiken? Haha… lång näsa… för nix och NÄ! Det fanns löjligt lite av kollektionen överhuvudtaget. Skulle gissa på max en tredjedel… Vilket helt ärligt är riktigt jäkla skitdåligt!, säger hon med de sönderfrusna fötterna… För jag tycker att antingen så har man kollektionen eller så har man den INTE… Av det klena utbudet som fanns hade de dessutom bara typ ett plagg i varje storlek… Grrr!!! Nu är det fan HM-bojkott för mig! Fast. Vi kom ändå ut därifrån med dessa två gigantakassar:


Innehållande 3 kuddar, en tröja till mr Make, en tunika-klänning-någonting som tyvärr är för liten för mig… storlek 34 så vad trodde jag egentligen… fast den är faktiskt inte så jättemycket för liten…;o), ett fett halsband och två sjalar till någon annan. Kan visa bilder sedan om ni vill, när jag har slutat sura och fått käka lite frukost… Om ni undrar vad det var jag sååååå gärna ville ha så har ni den här:


Som dessutom, som för att skoja till det ytterligare och bli en dubblett i lång näsa, försvann framför ögonen på mig när jag försökte shoppa den på nätet istället. Jag kunde lägga den i varukorgen, kom till kassan, började knappa in där och då dök plötsligt upp en svart liten äcklig ruta som informerade att den tog slut medan jag shoppade… Vad fan är det liksom… Bojkott som sagt!!! Och en livslång sådan!!!

Hoppas att ni har en bättre dag... Var rädda om er själva & varandra. Kram på er!

11 kommentarer:

 1. Men. Nej. Vad tråkigt.... :-(
  Men kassarna var ju skitsnygga iallafall. :-O

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Lingon: ja det kanske helt enkelt inte var meningen att jag skulle ha den… den är nog skitful irl dessutom… :o) Ja kassarna är fina, kuddarna ännu finare… Kram!

  SvaraRadera
 3. Vad trist! Jag kommer inte ens in i webshoppen. Försökte sen imorse och det var bara en tiny-winy liten grej jag ville ha. De här kollektionerna är ju nästan löjliga. Sen ser man 50 plagg av samma säljare på Tradera sen så nån köper bara för att tjäna en hacka.

  Kassarna var ju snygga i a f :)

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 4. Vivvi: ja det är helt galet… det harredan börjat dyka upp saker på tradera såg jag nyss. Fast den här gången fick folk i alla fall bara köpa en av varje… hjälper ju dock inte om det man vill ha inte finns… :o( Synd jag inte visste vad du ville ha, då kunde jag ju hållit span… Håller tummarna att du får tag på det. Kram!

  SvaraRadera
 5. den försökte jag också fånga. Den fanns kvar när jag lade den i kassan. Den fanns kvar när jag kom så långt som att godkänna ordern. DÅ blir jag utkastad ur nätbutiken. Så det blev inget från versace för mig och det var väl lika bra det....

  SvaraRadera
 6. Trösta dej med att du har en MYCKET, massor mycket finare skinnjacka i svart med rosor i nitar ....
  (lätt för mej att skriva såhär, själv hade jag rivit stället så jevvla förbannad
  jag hade blivit hehe )

  SvaraRadera
 7. Jag har försökt komma in på webben hela dagen men det är FULLT. Kan gissa att det varit långa köer på Hamngatan för där brukar alltid hela kollektionerna finnas...flaggskeppet liksom.

  Du fick iallafall en kudde :-)

  KRAM

  SvaraRadera
 8. Vilken osis :( Förstår att du är sur! KRAM!

  SvaraRadera
 9. ÅH, Höll faktiskt i denna men den var för liten....storlek 36 så jag fick inse att jag inte skulle lyckas klämma in mig i den.
  KRAM!!

  SvaraRadera
 10. Fanns inga i Malmö heller; så behöver du inte störa dig på att du inte åkte dit ;)

  SvaraRadera
 11. Å nej vilken osis! Den kommer helt säkert på Tradera :-)

  Kram!

  SvaraRadera